Ποιους κοροϊδεύετε;

Share

Τα προβλήματα που δημιούργησαν οι βροχοπτώσεις, με οδήγησαν να κάνω μερικές αναρτήσεις12. Πολλά τα παράπονα και μέσα από την εφημερίδα “Ανατολή”. Διαβάζω σε άρθρο τις δηλώσεις του Προέδρου της ΔΕΥΑΑΝ κ. Κοκκίνη3:

…όλα τα φρεάτια είχαν καθαριστεί εγκαίρως από συνεργεία της δημοτικής επιχείρησης.

Προσωπικά είχα παρατηρήσει φρεάτια πριν τις βροχές και κανένα καθαρισμένο δεν είδα. Ομως, μπορεί να μου διέφυγε κάποιο. Πάντως, η δήλωση πως όλα καθαρίστηκαν είναι ψευδής.Αγιος Νικόλαος, Πλαστήρα, Φραγμένο φρεάτιο - 200909161345

Θα μπω στην ουσία. Η φωτογραφία που βλέπετε έχει τραβηχτεί την Τετάρτη 17/9  στην οδό Πλαστήρα.  Υπάρχει άσφαλτος πάνω στην σχάρα (πατήστε πάνω για μεγέθυνση). Αν είχε ανοιχθεί το φρεάτιο για να καθαριστεί, θα είχε φύγει ή σπάσει.

Ξέρετε από πότε έχει να ανοιχθεί το φρεάτιο; Από τότε που μπήκε η άσφαλτος. Σίγουρο είναι πως από τον Μάρτιο του 2008 είναι βουλωμένο4,  γεγονός που σημαίνει ότι ούτε τον χειμώνα του 2008 ανοίχθηκε. Είναι φραγμένο μέχρι την κορυφή και αδύνατον να έγινε από την πρόσφατη βροχόπτωση.

Μπορεί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΝ, να μας ενημερώσει με ποιόν τρόπο καθάρισαν το φρεάτιο (μια που δηλώνει πως όλα καθαρίστηκαν), χωρίς να βγάλουν τη σχάρα;

Αντίστοιχες παρατηρήσεις μπορούν να γίνουν και σε άλλα φρεάτια, που αποδεικνύουν πως είναι ψευδείς οι δηλώσεις. Δεν φτάνει που πλημμυρίσαμε από την αδιαφορία κάποιων, αλλά μας πνίγουν και στα ψέματα.

Αυτά τα ολίγα, γιατί πολύ υποτιμούν τελευταία τη νοημοσύνη των πολιτών και με πολλή θρασύτητα, αντί συγνώμης εισπράττουμε ψέματα. Για παραίτηση λόγω ευθιξίας, ούτε κουβέντα. Για ένα “ψεματάκι”; Ούτε το πρώτο είναι ούτε το τελευταίο που ακούμε από την δημοτική αρχή…

  1. Τα χάλια μας…
  2. Πέρα βρέχει !!!
  3. Σύνδεσμος στο άρθρο με τίτλο “Ικανοποιητικά λειτούργησε το δίκτυο συλλογής ομβρίων
  4. Φραγμένα φρεάτια (αριστερή φωτογραφία)
Share

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Θα τους τρελάνεις Μιχάλη!!!! Τι ξεβράκωμα είναι αυτό που τους κάνεις?

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τους έχει εκπαιδευσει καλά ο κουνενάκης στο δούλεμα και την παραπληροφόρηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.