Πτώση βράχων στον δρόμο για Ελούντα
Ελαβα και δημοσιεύω το ακόλουθο σχόλιο:
Στον ίσως πιο τουριστικό δρόμο της Ελλάδας Aγιος Νικόλαος – Ελούντα όπου κυκλοφορούν με τα αυτοκίνητα τους οι πιο διάσημοι επισκέπτες που έχει σκαφτεί από το 1980 5 φορές και δεν έχει στρωθεί ποτέ , στο ύψος του ξενοδοχείου Ήρα , πέσανε πέτρες στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα λόγω και της χαμηλής ορατότητας από την δυνατή βροχόπτωση να πέσουν αυτοκίνητα πάνω και να προξενηθούν ζημιές . Σε ένα από αυτά ( ενοικιαζόμενο ) επέβαινε ξένος επιχειρηματίας ο οποίος έπαθε σοκ με την γυναίκα του ενώ είχαν και μωρό μαζί τους.
Ευτυχώς ακολουθούσε γυναίκα γιατρός η οποία τους συμπαραστάθηκε και τους βοήθησε. Οπως είδα επιστρέφοντας οι πέτρες παραμένουν εκεί… ακόμα… Άκουσα ότι θα υποβληθούν μηνύσεις από τους αλλοδαπούς και την επιχείρηση που έχει το αυτοκίνητο.
Αν είχα ξεκινήσει λίγο νωρίτερα θα είχα πέσει εγώ πάνω στις πέτρες.
Οπως πληροφορήθηκα κατά την διασταύρωση του γεγονότος, στο παραπάνω ατύχημα άνοιξαν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.
Ελπίζω, το δυσάρεστο και απαράδεκτο περιστατικό, να μην επηρεάσει την γνώμη τους για τον τόπο μας. Αλλά για πόσο ακόμα η αδιαφορία, η προχειρότητα και όσα μας δυσφημούν, θα καλύπτονται επισκιάζονται από άλλους παράγοντες;
Ηδη η δυσανάλογη με άλλες περιοχές πτώση του τουρισμού, δείχνει ότι τα περιθώρια στενεύουν…
Πρόσφατα σχόλια