Η ιστοσελίδα του Βρουχά

Share

Ελαβα ένα σχόλιο που με ενημέρωνε για την δημιουργία ιστοσελίδας για τον Βρουχά.

Ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση να την σχολιάσω, που άλλωστε δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και λόγω καταγωγής από την ευρύτερη περιοχή. Είσοδος Βρουχά
Η ιστοσελίδα των Συλλόγων του Βρουχά1 είναι ενδιαφέρουσα και μακάρι να υπάρξουν ανάλογες πρωτοβουλίες και από άλλα χωριά του Δήμου. Είναι δε η μοναδική παρουσία που υπάρχει από χωριό του Δήμου μας (δεν γνωρίζω κάποια άλλη). Αντί δικού μου σχολίου, μεταφέρω αυτούσιο το άρθρο που υπάρχει στην ιστοσελίδα και αναφέρεται στον σκοπό δημιουργίας:

Η κατασκευή αυτής της ιστοσελίδας αποτελεί μια πρωτότυπη ιδέα της νεολαίας του χωριού μας με απώτερο σκοπό να αναδείξει και να προβάλλει τον τόπο μας από άκρη σε άκρη… Μέσα από αυτόν τον διαδικτυακό χώρο θα προσπαθήσουμε να έρθουμε κοντά σας για να σας ενημερώνουμε συνεχώς για τα ήθη τα έθιμα, τα δρώμενα  και τις δραστηριότητες του τόπου μας.  Με την παρουσία μας στο διαδίκτυο φιλοδοξούμε να δώσουμε μια νέα διάσταση στην επικοινωνία μας και να αναζωπυρώσουμε την φλόγα της αγάπης για τον τόπο μας. Το internet σήμερα, μας φέρνει πιο κοντά!

Ανοίγουμε το «παράθυρο» που αγναντεύει τον Βρουχά και τα γύρω χωριά, σας μεταφέρουμε εικόνες ζωής ενώ παράλληλα, προσδοκούμε να σας ενημερώνουμε για όλα όσα σχεδιάζουμε σε συλλογικό επίπεδο!  Η τεχνολογία σήμερα μας προσφέρει τη δυνατότητα να γίνουμε όλοι ξανά μια παρέα, να ξανανταμώσουμε έστω και εικονικά, να ζωντανέψουμε μνήμες, ν’ ανταλλάξουμε απόψεις, να μάθουμε νέα σας…Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στις σελίδες μας και περιμένουμε να λάβουμε τα μηνύματά σας.

Εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια ένταση που ξεκίνησε και να αποτελέσουν παράδειγμα και για άλλες ανάλογες δημιουργίες.
Ηδη
έχω προσθέσει στον συναθροιστή μου (aggregator.vasilakism.gr) την διεύθυνση, ώστε οι νέες αναρτήσεις να φαίνονται στην στήλη μου “Blogεπιλογές”.

  1. Σύνδεσμος στην ιστοσελίδα του Βρουχά
Share

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.