Δεν εφαρμόζονται αποφάσεις του Δ.Σ.

Share

Ασχολήθηκα για πρώτη φορά με το θέμα της τροφοδοσίας των καταστημάτων, τον Ιούλιο του 20081. Υπήρχε απόφαση και σήμανση, αλλά δεν εφαρμόζονταν το μέτρο.

Επανήλθα στο θέμα τον Οκτώβριο του 2008, με αφορμή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα2, που είχε ληφθεί τον Σεπτέμβριο. Ενα μήνα μετά δεν είχε εφαρμοστεί η απόφαση3.
Ο καιρός πέρασε και τον Απρίλιο επανέρχομαι στο θέμα4, μια και τίποτε δεν είχε γίνει.

Ενας λόγος που καθυστέρησε η επικύρωση της απόφασης, ήταν η άγνοια από μέρους της Δημοτικής Αρχής της διαδικασίας για ένα τέτοιο μέτρο. Τελικά, υποτίθεται, θα έμπαιναν οι πινακίδες. Εσείς τις είδατε; Εφαρμοστηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου;

Φτάσαμε Σεπτέμβριο 2009, δηλαδή πάνω από 15 μήνες και η απόφαση δεν έχει υλοποιηθεί, ούτε βέβαια και εφαρμόζεται η ακόμα παλαιότερη. Πέρασε το καλοκαίρι και ειδικά ο Αύγουστος με το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα και το μέτρο δεν εφαρμόζεται. Πότε περιμένουν και γιατί αυτή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση;

Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και με τις θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ5, μετά την πρώτη αναφορά τον Δεκέμβριο του 20086 υπήρξε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου7. Μέχρι σήμερα 10 μήνες μετά η σήμανση δεν έχει μπει.

Λαμβάνονται αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο, οι οποίες δεν εφαρμόζονται. Το ποιος φέρει την ευθύνη, ας το κρίνετε εσείς.

Εγώ πάντως, θα συνεχίσω να φέρνω ή να επαναφέρω στην επικαιρότητα θέματα, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα αναγκαστούν να κάνουν αυτό που πρέπει.

Μετά την πολιτική μου δίωξη, για κάποια από αυτά θα ενημερώνονται και οι αρμόδιες αρχές8, ώστε να είμαι και εγώ καλυμμένος…

Share

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

4 Απαντήσεις

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Ακόμα να πάρουνε πίσω την πατάτα που κάνανε; Είναι δυνατο στον 21 αιώνα να εφαρμόζουνε λογοκρισία;

  ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Έχουνε χάσει την μπάλα.

 3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Αντε του χρόνου τέτοια εποχη θα έχουμε δημοτικές εκλογες. Ο θεός να βάλει το χέρι του.

 4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Και τι κάνουνε σωστό για να το κάνουνε και αυτό;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.