Τρια ερωτήματα έθεσα

Share

Προ ημερών (12/8/2009) είχα αποστείλει αίτημα στον Δήμο Αγίου Νικολάου και αφορούσε την καφετέρια όπου έχει δημιουργηθεί η γνωστή ιστορία με το δένδρο. Μπορεί μετά την δημοσιοποίηση του θέματος να απεφεύχθη το ξέραμα του δένδρου, αλλά συνεχίζεται το πρόβλημα1. Ετσι απευθύνθηκα εγγράφως στον Δήμο ώστε να λάβω απαντήσεις. Παρά τα προβλήματα2, τελικά πρωτοκολλήθηκε το έγγραφο (14509/13-8-2009).

Δέχθηκα μια επιστολή την Παρασκευή από τον αγαπητό Αντιδήμαρχο κ. Αικατερινάκη, με ημερομηνία 18/8/2009 και χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου (άραγε γιατί;). Απαντά στο ένα από τα τρία ερωτήματα που έθεσα και αφορούσε τα τετραγωνικά του κατειλημμένου χώρου. Υπήρχαν και άλλα δύο:

 • Για τις ενέργειες σας ως Δήμος προκειμένου να προστατευθεί το δένδρο και τους λόγους που μέχρι σήμερα επιδεικνύετε χαρακτηριστική αδιαφορία.
 • Πόσο ελεύθερο πλάτος πρέπει να υπάρχει στα παραπάνω πεζοδρόμια για την ασφαλή κίνηση των πεζών και ειδικών ομάδων πληθυσμού και αν έχει ελεγχθεί η τήρηση του ελάχιστου πλάτους.
  Αν όχι, σε τι ενέργειες προτίθεστε να προβείτε ώστε να εξασφαλιστούν έστω οι ελάχιστες προδιαγραφές, λαμβάνοντας υπόψιν ότι αποτελεί ένα κεντρικό σημείο της πόλης με σοβαρή κυκλοφορία οχημάτων και κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος.

Αγιος Νικόλαος, Δένδρο έξω από καφετέρεια οικογένειας Γιαννικάκη - 200908120230Γιατί δεν είχα απάντηση σε όλα τα ερωτήματα; Για ποιον λόγο κύριοι του Δήμου, συγκαλύπτετε ένα πρόβλημα που το βλέπετε καθημερινά;
Εχουν περάσει πάνω από δύο μήνες από τότε που πρωτοασχολήθηκα3. Εχετε σκοπό να επέμβετε ή θα συνεχίσετε ν’ αδιαφορείτε;

Στη φωτογραφία βλέπετε το μοναδικό φαινόμενο το δένδρο να μεγαλώνει προς τα κάτω!
Κοιτάξτε τις υπόλοιπες μουριές
στον ίδιο δρόμο και θα διαπιστώσετε τι γίνεται.
Εστω και έτσι, πάλι δεν θα μιλούσα. Ομως ο στόχος είναι να μην αναπτυχθεί και πολύ φοβούμαι ότι του χρόνου μπορεί (με διάφορους τρόπους) να μην ξαναπρασινήσει…

Περιμένω να λάβω απαντήσεις και κυρίως περιμένω τις ενέργειες για την προστασία του δένδρου. Αλλιώς θα αναγκαστώ να κλιμακώσω και άλλο την αντιπαράθεση. Νομίζω ότι έχω καταστήσει κατανοητό ότι δεν πρόκειται να δεχθώ αυτό που γίνεται με την ανοχή και συνενοχή της Δημοτικής Αρχής…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

4 Σχόλια

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Ο νικος της σοφίας ειναι λυσε δεσε στον δήμο. Σιγα μην τα βαλει με τον κολητό και τη γυναικα του ο δήμαρχος.

  Κ Ο ΡΟ Ϊ Δ Α ! ! ! ! ! !

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Τα καλά και συμφέροντα. Μισθό η πρόεδρος του ΔΣ, μισθό η κόρη που την βάλανε στον δήμο, η καφετέρια να κάνει οτι γουσταρει και ο σύζηγος να βρίζει τους παντες.

 3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Ειμαστε κορόιδα αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα. Να ερθουνε στις εκλογες και να ζητούνε παλι ψηφο και θα καλοπερασουνε.

 4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Μιχάλη ο δήμος είναι ανύπαρκτος όπως γράφεις σε αλλο αρθρο σου γιατί τυποι σαν τον Νικο της Σοφίας θελουνε το μπάχαλο για να κανουνε οτι γουστάρουνε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.