Δεν έχει δικαίωμα να εκπροσωπεί τη ΔΑΕΑΝ

Share

Πριν καλά-καλά γράψω για τους λόγους που δεν καλούν τα ΜΜΕ στις συνεδριάσεις της ΔΑΕΑΝ1, μια νέα αποκάλυψη φανερώνει την εγκληματική προχειρότητα και άγνοια που διαχειρίζεται η Δημοτική Αρχή τον Δήμο μας.

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΑΕΑΝ κ. Ψυλλάκης Γεώργιος,  από την αρχή της συγκρότησης είχε θέσει το θέμα της εκπροσώπησης της εταιρίας, χωρίς να βρει ανταπόκριση. Είχε επικοινωνήσει ακόμα και με την αρμόδια Διεύθυνση της Νομαρχίας Λασιθίου, η οποία δεν φάνηκε ούτε να γνωρίζει το θέμα, αλλά ούτε και έκανε τίποτα προς αποκατάσταση της νομιμότητας.

Ο ασκών καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, δεν μπορεί να είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, ούτε μπορεί ο Πρόεδρος Γιώργος Βάρδας με μια γενική απόφαση να εκπροσωπεί την εταιρία. Ο ρόλος του είναι σχεδόν διακοσμητικός.

Ο νομικός σύμβουλος της ΔΑΕΑΝ ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. την περασμένη εβδομάδα ότι πράγματι έτσι είναι.

Παράλληλα, μετά την πρόσληψη Γενικού Διευθυντή στη ΔΑΕΑΝ, αυτός μπορεί να ασκεί καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, αλλά θα πρέπει να υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας.

Συμπερασματικά, όλες οι πράξεις και ενέργειες του Προέδρου, που δεν έγιναν σε εφαρμογή απόφασης ή με την εξουσιοδότηση του Δ.Σ. της ΔΑΕΑΝ, είναι άκυρες.

Οσοι γνωρίζουν πως λειτουργούν οι εταιρίες, μπορούν να καταλάβουν ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες. Οι οικονομολόγοι του Δήμου μας, δεν ήξεραν τη νομοθεσία;

Σκεφτείτε δηλαδή σε θέματα που δεν είναι του αντικειμένου τους, τι άγνοια υπάρχει…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

3 Σχόλια

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αν δεν ξέρανε να προσέχουνε οσοι τους εχουνε λογιστες και αν ξέρανε σημαίνει οτι περιμένανε ότι δεν θα το παίρνανε χαμπάρι. Χοντρό δούλεμα οπως με τα χρεη της δαεαν.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ούτε τον εαυτο δεν θα επρεπε να εκπροσωπει ο βάρδας οχι εταιρια……

  1. 27 Αυγούστου 2009

    […] Δεν έχει δικαίωμα να εκπροσωπεί τη ΔΑΕΑΝ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.