Εγώ δεν έχω καταδικαστεί για συκοφαντία

Share

Ενα άθλιο δελτίο τύπου εξέδωσε ο Δήμος Αγίου Νικολάου[1. Σύνδεσμος στο δελτίο τύπου  με θέμα “Οι συκοφάντες και οι παραλίες“]. Αναφέρονται σε μένα και με αποκαλούν συκοφάντη. Είμαι όμως;

Γεγονότα και μαρτυρίες έχω παραθέσει. Επικαλούμαι έλεγχο του Λιμενικού[1. Νέες διαρροές λυμάτων!], αλλά και απάντηση σε πολίτη[1. Φταίνε τα σκάφη για την μόλυνση!] από τον Πρόεδρο της ΔΑΕΑΝ Γιώργο Βάρδα. Μην ξεχνάμε ότι υπήρξαν και δερματολογικά προβλήματα. Ολα μπορώ να τα αποδείξω.
Να τονίσω
, ότι η τελευταία καταγγελία αφορούσε κατά κύριο λόγο τον Γαργαδόρο, για τον οποίο καμία μνεία δεν έγινε. Γιατί;

Ακόμα και στο Facebook, σε ομάδα που διαχειρίζεται πολιτικός φίλος του Κουνενάκη, αναφέρθηκαν τα προβλήματα στο Αμμούδι. Μέχρι και μηνύματα στάλθηκαν. Και έγινε κουβέντα στον Δήμο επί του θέματος μαζί με τον Λ.Κ. (και όχι μόνο) και ελέχθησαν σκληρές κουβέντες για τον διαχειριστή της ομάδας. Μήπως και αυτός κοίταζε να βλάψει την πόλη και τον πολυχρονεμένο μας Δήμαρχο;

Ακουσα πως έγινε και συνεδρίαση υπό την Υπεύθυνη Περιβάλλοντος (ή την Περιβαλλοντολόγο) του Δήμου, με τη συμμετοχή διαφόρων για το θέμα. Για ποιο λόγο, αν δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα; Και γιατί όταν έγινε, δεν βγήκε μια ανακοίνωση;

Μιλάνε και για στοιχεία. Εγώ την ανάρτηση την έκανα στις 5/8/2009 που δέχθηκα την καταγγελία και διασταύρωσα τα γεγονότα.
Τα στοιχεία των μετρήσεων
που παραθέτει η ΔΑΕΑΝ είναι από ελέγχους στις 3/8/2009 και όχι την ημέρα και ώρα που παρατηρήθηκε το πρόβλημα.
Δεν αποτελεί παραπλάνηση
των πολιτών, η επίκληση μετρήσεων  προγενέστερων του προβλήματος;

Επανερχόμενος στην επίθεση προς το πρόσωπο μου, θα ρωτήσω που είναι η συκοφαντία; Είπα τίποτα ψέματα; Υπεύθυνη ενημέρωση ζητώ και νομίζω ότι είναι δικαίωμα μου, όπως και κάθε άλλου πολίτη.
Οταν ο
Πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ δηλώνει πως φταίνε τα σκάφη, σημαίνει ότι παραδέχεται το πρόβλημα. Εκτός και αν περιλαμβάνεις και αυτόν στους συκοφάντες. Μόνο που αυτός, έχει εντρυφήσει στο αντικείμενο…

Με όσα έχουν αποκαλυφθεί, φαίνεται ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Αν νομίζει η Δημοτική Αρχή, ότι είναι προς το συμφέρον της πόλης το κουκούλωμα, τότε είναι γελασμένη. Αν δεν τους ενοχλούν τα γεγονότα, αλλά αυτός που τα δημοσιοποιεί, αφήνω εσάς τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες να το κρίνετε.

Δημήτρη Κουνενάκη, εγώ δεν έχω καταδικαστεί για συκοφαντία. Ο συνεργάτης σου και Πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ, όμως έχει. Και να χρωστά χάρη στο θύμα του και σημερινό Πρόεδρο της Κοινότητας Βραχασίου κ. Γιώργο Σφυράκη, που δεν πήγε στα Χανιά να υποστηρίξει τη δίωξη του, γιατί δεν θα την γλίτωνε ούτε από εκεί.
Σταμάτα τις ανόητες επιθέσεις
και κοίταξε να δεις πως να συμμαζέψεις τ’ ασυμμάζευτα. Και πρώτα απ’ όλα συμμάζεψε τη γλώσσα σου, γιατί όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες. Και το έχω αποδείξει…

και λέχθησαν σκληρές κουβέντες
Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

17 Απαντήσεις

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Γεια στο στόμα σου. Με καραγκιοζιλικια περιμένουνε να λύσουνε το πρόβλημα?

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Έχουνε ξεφτιλιστει τελείως

 3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Να πάει να ανοίξει μια μαντρα ο Βάρδας, να βαλει λογιστη τον Κουνενακη και να μας αφησουνε ήσυχους. Δεν αντέχει πια ο Άγιος την ανικανότητα τους.

 4. Ο/Η ΜΧ λέει:

  Χαιρομαι που υπάρχει σε αυτή την πόλη που ζω μια φωνή που εκφράζει πάρα μα πάρα πολλούς αγανακτισμένους πλεον πολίτες. Είσαι ο δεύτερος “Λάκης” (Λαζόπουλος εννοώ) που κάθε φορά που διαβάζω σχόλιο σου λέω τη φράση “Πέσ τα!!!!!”. Επειδή ακριβως πιστεύω ότι εκπροσωπείς τις θέσεις πολλών από εμας τους απλους δημότες πιστέυω ότι πρέπει να δημοσιευόνται τα σχόλια σου και στην τοπική εφημερίδα. Θα ήθελα πραγματικά να δω την απάντηση τους στο συγκεκριμένο σου άρθρο αλλά και στο άρθρο της πυρκαγιάς στα Κατσίκια. Ο κ. Κουνενάκης (για μενα και για πολλούς άλλους χωρίς το κ.) ειναι μόνο πολιτικός (κακός πολιτικός) όχι δήμαρχός που εχει ως σημαία του τον υπέρτατο εγωισμό του. Είχε σοβαρά στελέχη στην ομάδα του και τα “πεταξε” για απλά δεν ήτν πολιτικοί αλλά ΔΗΜΟΤΕΣ!!!!
  Συνέχισε Μιχάλη!!! Εγώ και πολλοι αλλοι πάντα μαζί σου.

 5. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Ευτυχώς που υπάρχουν και οι πολίτες, που με τη στήριξη τους μου δίνουν κουράγιο να συνεχίζω.

  Κάποιοι δεν θέλουν κριτική. Αδυνατούν οι οπαδοί της μιας και μόνης αλήθειας, να καταλάβουν ότι η επισήμανση των προβλημάτων είναι ευκαιρία για ενημέρωση και επίλυση. Ετσι μπορεί να γίνει καλύτερος ο Δήμος μας.

  Οτι πιο συντηρητικό και οπισθοδρομικό διοικεί σήμερα τον Δήμο ΜΑΣ, διακατεχόμενο από ιδιοκτησιακή νοοτροπία.

  Ξεχνούν ότι ο Δήμος είμαστε ΕΜΕΙΣ και ελέγχονται για τις πράξεις και παραλείψεις τους από εμάς τους πολίτες.

 6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Με το συνάφι που έχει μαζέψει ο Κουνενακης θα εχει εξασφαλισμενο μελλον στο σπίτι του. Χοχοχοχο!!!!!!

 7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Να φύγει όλο το σύστημα από το Δήμο να μπούνε νέα πρόσωπα μπας και αλλάξει κάτι. Βαρεθήκαμε τις ίδιες φάτσες να κάνουνε συνέχεια κουμάντο.

 8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Καλά τα γράφεις. Ειχα παρει email και είχε γράψει διαφορα ο Λεμπίδης στο facebook σε μια ομάδα για το Αμούδι που μετά δεν ξέρω γιατί τα σβύσανε.

 9. Ο/Η sardanapalos λέει:

  Δεν ξέρω για σένα admin, αλλά εμένα
  αν με αποκαλούσαν Λαζόπουλο θα έψαχνα
  τούβλο να τους πετάξω 😀

 10. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Αγαπητέ sardanapale, υποθέτω ότι η σύγκριση αφορά ότι και αυτός τα “χώνει” 😎

 11. Ο/Η ΜΧ λέει:

  Μιχάλη όταν ελεγα για Λακη εννοούσα ακριβως αυτό. Οτι δηλαδή τα “χώνεις” και λες πράγματα τα οποία και εμεις σκεφτομαστε…..

 12. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Το κατάλαβα και το έδειξε και η απάντηση μου. Αλλά και έτσι να μην ήταν, εδώ επιτρέπεται η κριτική και η διαφορετική άποψη. Αλλοι είναι οι οπαδοί της μιας αλήθειας…

 13. Ο/Η sardanapalos λέει:

  Τι Λάκης, τι Μάκης, τι Κακαουνάκης 😛

 14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Τι Κουνενάκης, τι Βάρδας, τι Γιαννικάκης !!!!

 15. Ο/Η ΒΡΑΧΑΣΩΤΗΣ λέει:

  EMEIΣ ΟΙ ΒΡΑΧΑΣΩΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΕΝΑΚΗ

 16. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Να είχε κάποια σχέση με το θέμα το σχόλιο σου να πω έχεις άποψη. Τέλος πάντων, δικαίωμα “σας” να στηρίζετε όποιον θέλετε, αλλά πρώτη φορά βλέπω εκπρόσωπο να κρύβεται πίσω από την ανωνυμία…

 1. 21 Αυγούστου 2009

  […] Εγώ δεν έχω καταδικαστεί για συκοφαντία […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.