Αλγεινή εικόνα

Share

Στο λιμάνι Αγίου Νικολάου, κάτω από τα καταστήματα, η κατάσταση με τα σκουπίδια το μεσημέρι της Κυριακής ήταν απαράδεκτη.λιμάνι Αγίου Νικολάου, Σκουπίδια - 200908091456

Είναι δυνατόν τέτοια εποχή να μην μαζεύονται καθημερινά; Δεν βλέπουν έστω ότι οι κάδοι δεν επαρκούν; Τα ανακυκλώσιμα είναι περισσότερα, με αποτέλεσμα να μην χωράνε στους κάδους.
Ανάλογη κατάσταση υπήρχε ως συνήθως μπροστά στον ΟΤΕ, αλλά και σε άλλα μέρη της πόλης.

Ας φροντίσει ο Δήμος να τοποθετήσει περισσότερους κάδους. Το καλύτερο θα ήταν τουλάχιστον στο κέντρο, να μπουν συμπιεστές ώστε να μπορεί να εξυπηρετηθεί ο μεγάλος όγκος απορριμάτων.

Είναι μια αλγεινή εικόνα, που τώρα με την αυξημένη παρουσία επισκεπτών μας εκθέτει. Τόσο δύσκολο δηλαδή είναι να υλοποιηθούν μερικές λύσεις που μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα της πόλης;

ΥΓ: Η κατάσταση με την καθαριότητα στο παραλιακό μέτωπο είναι πολλές φορές άσχημη.
Νομίζω πως το Λιμενικό Ταμείο αν βλέπει πως ο Δήμος δεν ανταποκρίνεται με επάρκεια στην υποχρέωση του, πρέπει να βρει άλλη λύση.
Είναι κοροϊδία ο Δήμος να εισπράττει τέλη από πολίτες και καταστηματάρχες, να έχει υπογράψει και σύμβαση με το Λιμενικό Ταμείο (τα εισπράττει διπλά δηλαδή) και να υπάρχει αυτή η εικόνα.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 11 Αυγούστου 2009

    […] Αλγεινή εικόνα […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.