Ακαρπη η συνάντηση στον Δήμο

Share

Ακαρπη υπήρξε η συνάντηση των εκπροσώπων των σπουδαστών που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο με την συμμετοχή και του κ. Τσουκάκη.

Σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της κρίσης, ο κ. Τσουκάκης πρότεινε (και το δέχθηκαν οι σπουδαστές του ΤΕΙ) να μεταφερθεί η ΑΣΤΕΑΝ για ένα μόνο χρόνο και το θέμα να ξανασυζητηθεί από το νέο έτος, λαμβάνοντας υπόψιν και τις ανάγκες σε χώρους που θα υπάρξουν. Η πρόταση δεν έγινε δεκτή από την ΑΣΤΕΑΝ που προτιμά να μείνει στον ίδιο χώρο, αν τελικά καταστεί εφικτό να ξεπεραστεί το θέμα της πυρασφάλειας, ενώ και ο κ. Κουνενάκης φαίνεται πλέον να αποδέχεται περισσότερο αυτή τη λύση…

Το συμπέρασμα είναι πως οι σπουδαστές αντιμετωπίζουν σοβαρά την πρόταση για μεταφορά στο Ηράκλειο1, που όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανή, αν κρίνω και από σχόλιο καθηγητή σε ανάρτηση μου2 θα συζητηθεί στη “ΓΣ του Τμήματος (καθηγητές και φοιτητές) που θα λάβει και τις τελικές αποφάσεις του Τμήματος”.

Πάντως, στη Γενική Συνέλευση των σπουδαστών θα παρευρεθεί ο κ. Βάρδας και όχι ο κ. Μασσάρος ως αρμόδιος Αντιδημαρχος για θέματα παιδείας…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

3 Απαντήσεις

  1. Ο/Η ΣΤ λέει:

    ΑΚΑΡΠΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΤΕΙ???

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΠ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ειναι ο χειρότερος δήμαρχος που περασε από τον Άγιο Νικόλαο. Καλά να παθουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.