Υπογράφηκε ο νέος οργανισμός του νοσοκομείου

Share

Υπογράφηκε από τον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών, ο νέος οργανισμός του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Από τότε που είχε ανοίξει η παλαιά πτέρυγα του νοσοκομείου πριν περίπου 20 χρόνια, δεν είχε γίνει καμία αλλαγή.Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου - 200907231546
Αποτέλεσμα ήταν ο στραγγαλισμός της ανάπτυξης του νοσοκομείου και η αδυναμία προσαρμογής του στις αυξανόμενες ανάγκες και τις σύγχρονες απαιτήσεις. Μόνο το φιλότιμο των εργαζόμενων διατηρούσε σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο την παροχή υπηρεσιών.

Ο νέος οργανισμός βρισκόταν παρατημένος σε κάποιο συρτάρι, χωρίς ποτέ να έχει προωθηθεί για υπογραφή. Με την τοποθέτηση μου στο ΔΣ του νοσοκομείου, ένα από τα θέματα που ενδιαφέρθηκα ήταν αυτό.
Δυστυχώς
μπορεί να βγήκε από το συρτάρι, αλλά ο προηγούμενος Διοικητής δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το θέμα.
Ο τωρινός Διοικητής,
κ. Κωστής Τσουκάκης με την τοποθέτηση του, ξεκίνησε και την προσπάθεια προώθησης της υπογραφής του. Το κόστος ήταν πράγματι αρκετά μεγάλο και καθιστούσε δύσκολο να περάσει ο οργανισμός.
Η στενή συνεργασία με τον Υφυπουργό Εθνικής Αμυνας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και η πίεση που άσκησε σε κυβερνητικό επίπεδο οδήγησαν στην υπογραφή, παρά την αρνητική εισήγηση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (!), που αποτελούσε και την βασική τροχοπέδη στην προώθηση του.
Το πρόσθετο κόστος,
με την πλήρη ανάπτυξη του προσωπικού, θα αγγίζει ετησίως τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ!

Πιστεύω ότι με την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του νοσοκομείου στις αρχές του 2010, ο Αγιος Νικόλαος και ο νομός γενικότερα, θα διαθέτει ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία στην Ελλάδα, τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή, όσο και σε προσωπικό.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ακομη να βγει ο δήμαρχος να πει οτι ειναι δικη του επιτυχια?

  2. Ο/Η Soula λέει:

    παλι καλά που δουλεύουν μερικοι!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.