Εκανε πίσω

Share

Παρά το ότι η σύσκεψη που είχε συγκαλέσει ο Δημήτρης Κουνενάκης αφορούσε το θέμα του περιπτέρου1, τελικά ασχολήθηκαν με γενικότερα θέμα τα της μαρίνας.

Καθοριστικό πρέπει να ήταν η δημοσιοποίηση, αλλά και η συμμετοχή του μέλους του ΔΣ της ΔΑΕΑΝ Γιώργου Ψυλλάκη, του οποίου η παρουσία φαίνεται ήταν ανεπιθύμητη…

Λίγο αργότερα, συνεδρίασε η Λιμενική Επιτροπή Λασιθίου όπου ο Δημήτρης Κουνενάκης δήλωσε πως είναι δημόσιο συμφέρον να περιέλθει στη διαχείριση της μαρίνας τμήμα του παλαιού αιγιαλού, που απεικονίζεται σε ΦΕΚ ως παραμένων στην αρμοδιότητα του Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου.

Αυτό που θα παρατηρήσω είναι πως ο Κουνενάκης έχει ξεκινήσει μια αντιπαράθεση που δεν ωφελεί. Δεν λέει κανείς να μην διεκδικεί. Το αντίθετο. Αλλά όχι με τον τρόπο που το κάνει. Βλάπτει τα συμφέροντα του Δήμου. Πίσω από την επιδιωκόμενη πόλωση, προσπαθεί να κρύψει την ανυπαρξία έργου και οράματος.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 2 Απριλίου 2013

    […] Εκανε πίσω ↩ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.