Παραιτήθηκε ο νομικός σύμβουλος της ΔΑΕΑΝ

Share

Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στη ΔΑΕΑΝ και της αδυναμίας του Προέδρους της Γιώργου Βάρδα να χειριστεί τα πολυποίκιλα προβλήματα, είναι και η παραίτηση του νομικού συμβούλου της ΔΑΕΑΝ.

Χρειάστηκε ένα έκτακτο συμβούλιο που συγκλήθηκε κατόπιν εγγράφου αιτήματος δύο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ώστε να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα αυθαίρετης και παράνομης ουσιαστικά συμπεριφοράς του Προέδρου και του περιβάλλοντος του.

Δυστυχώς, πολλά ακόμα θέματα είναι ανοιχτά και αποδεικνύουν την ανικανότητα του Γιώργου Βάρδα να διαχειριστεί την ΔΑΕΑΝ.
Τα περισσότερα μέλη του συμβουλίου, φαίνεται να διαφωνούν με τις περισσότερες ενέργειες του, αλλά τον καλύπτουν συνήθως με την ανοχή τους.
Βλέπουν το λάθος της τοποθέτησης του ως Προέδρου, αλλά δεν βρίσκουν και λύση για την απομάκρυνση του. Γνωρίζουν ότι έχει αποτύχει, μόνο που κανείς από τη Δημοτική Αρχή δεν παίρνει την πρωτοβουλία να τον απομακρύνει.

Είτε αρέσει είτε όχι, ο Βάρδας είναι ακατάλληλος, γεγονός που είχα επισημάνει από την αρχή. Ο Κουνενάκης, τον τοποθέτησε με λογική ισορροπιών και όχι ικανοτήτων και είναι συνυπεύθυνος με αυτούς που είχαν την απόφαση της επιλογής του, ακόμα και αν σήμερα τον κοροϊδεύουν (τον Βάρδα) πίσω από την πλάτη του.
Αν θέλουν, ας τον κρατήσουν. Μην έρθουν όμως μετά και φορτώνουν σε αυτόν όσα ακολουθήσουν, γιατί με δική τους επιλογή και ανοχή θα έχουν γίνει…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

5 Απαντήσεις

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Ο βάρδας έπρεπε να παραιτηθεί και να πάει να βοσκήσει τιποτα πρόβατα να ήσυχάσουμε

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Καλά είναι όλα τούτα που γράφεις, γράψε όμως κάτι για τις εξέδρες, τις καινούργιες και τις παλιές που γεμίζουν την πόλη. Με ευθύνη ποιού άραγε?

 3. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Πιστεύω ότι οι εξέδρες οριοθετούν καλύτερα τον χώρο του κάθε επαγγελματία και αναβαθμίζουν και την ποιότητα. Αρκεί βέβαια να έχουν άδεια και όχι ο καθένας να κάνει ότι του αρέσει…

 1. 13 Ιουλίου 2009

  […] Παραιτήθηκε ο νομικός σύμβουλος της ΔΑΕΑΝ […]

 2. 21 Ιουλίου 2009

  […] Παραιτήθηκε ο νομικός σύμβουλος της ΔΑΕΑΝ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.