Αδειασε και τον Δήμαρχο ο Καρατσής!

Share

Πανίκος ΚαρατσήςΑκόμα και τον Δημήτρη Κουνενάκη άδειασε ο Πανίκος Καρατσής και την πρόταση του για την επίλυση του θέματος που έχει δημιουργηθεί με το Καθαρό της Κριτσάς[1. Κοινοτικό κτήμα Καθαρού].

Στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Κριτσάς που έγινε την Πέμπτη, κατόπιν της διαπίστωσης ότι στο καταστατικό της ΔΑΕΑΝ περιλαμβάνεται και η αξιοποίηση του Κτήματος του Καθαρού, παρευρέθηκε και ο Καρατσής.

Ενώ ο Κουνενάκης (και ο Βάρδας) στο Δημοτικό Συμβούλιο προσπαθούσαν να πείσουν ότι για να γίνει η αξιοποίηση χρειάζεται έγκριση πρώτα, αφού έβγαλε και σχετική ανακοίνωση ο Δήμος, τελικά ο Αντιδήμαρχος Καρατσής πρότεινε να αφαιρεθεί από το καταστατικό!

Πως άλλαξε πάλι γνώμη μέσα σε ελάχιστο χρόνο ο Καρατσής, όπως και σε άλλα θέματα έχει κάνει στο παρελθόν; Ποιος ο λόγος; Προέκυψε κάτι νέο; Αν είχαν δίκιο ο Κουνενάκης και ο Βάρδας, γιατί να αφαιρεθεί;
Αν είχαν άδικο,
τότε μας δουλεύανε ως συνήθως…

Υπάρχει ζήτημα με την στάση του Καρατσή, η οποία βέβαια δεν ξενίζει μια και μας έχει συνηθίσει στις εν ριπή οφθαλμού αλλαγές στάσης.

Ούτε με τους Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες του δεν μπορεί να συνεννοηθεί ο Κουνενάκης για να έχουν μια ενιαία θέση.  Μόλις ζοριστεί η κατάσταση, δεν διστάζουν να πουλήσουν ο ένας τον άλλο. Ετσι έγινε και στο θέμα του Καθαρού. Θέλω να δω τι θα γίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Εμείς πρεπει να τους αδειάσουμε τους άχρηστους!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.