Επισκευάστηκε το καλώδιο της ΔΕΗ

Share

Αγιος Νικόλαος, Κεντρικός δρόμος, Επισκευή υπόγειου καλωδίου ΔΕΗ - 200907101518Κάτω από τον κεντρικό δρόμο, στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας, βρισκόταν η βλάβη στο υπόγειο καλώδιο της ΔΕΗ. Τον εντοπισμό της έκανε ειδικό μηχάνημα που έφεραν από Αθήνα και την Παρασκευή έγινε η επισκευή του.
Ευτυχώς που κατάφεραν και το πέρασαν χωρίς να χρειαστεί να κλείσει η κυκλοφορία, κόβοντας για αρκετές ώρες την πόλη στα δύο…

Η βλάβη είχε σαν συνέπεια για περίπου έξι ώρες να μείνει στο σκοτάδι ο μισός Αγιος Νικόλαος1. Με την ευκαιρία, προς αποκατάσταση της αλήθειας, οφείλω να πω ότι τελικά η βλάβη δεν ήταν εξαιτίας της υγρασίας και της παράλειψης καθαρίσματος των μονωτήρων, όπως κακώς είχα γράψει.

Δεν παύει βέβαια να υπάρχει ένα ζήτημα σχετικά με την πιθανή ανάγκη αντικατάστασης του παλαιού υπόγειου δικτύου, ώστε να μειωθεί η πιθανότητα να έχουμε και στο μέλλον αντίστοιχο πρόβλημα σε άλλο σημείο.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.