Κατάληψη στο ΤΕΙ

Share

Κατάληψη του ΤΕΙ αποφάσισε η Γενική Συνέλευση των σπουδαστών, αντιδρώντας στη συστέγαση, αλλά και στα προβλήματα της συγκοινωνίας.

Ηδη από χθες είχα αναφέρει1 το ενδεχόμενο να πάρει τέτοια τροπή.

Η κατάληψη ξεκινά από την Πέμπτη 2/10/2008 και θα συνεχιστεί μέχρι τη επόμενη Τετάρτη 8/10/2008, όπου θα πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση για να αποφασίσει για την συνέχιση ή όχι. Επίσης, την ερχόμενη Παρασκευή 3/10/2008 θα γίνει συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο Αγίου Νικολάου και θα ακολουθήσει πορεία στην πόλη.

Από την μια οι αίθουσες μίκρυναν για να μπορέσει να πάει εκεί η ΑΣΤΕΑΝ, από την άλλη ο χώρος θα δυσκολευτεί να φιλοξενήσει και άλλο τμήμα. Παράλληλα τα δρομολόγια ενώ θα έπρεπε να είναι κάθε μισή ώρα όπως ζητούν οι σπουδαστές, είναι κάθε μία ώρα με κόστος 0,80 ευρώ, δηλαδή 1,60 με την επιστροφή και αν χρειαστεί να πάνε δύο φορές τότε 3,20 ευρώ ημερησίως.

Αν επιτέλους δεν στηρίξουμε πραγματικά σαν Δήμος και πολίτες τους σπουδαστές, σε λίγα χρόνια είναι σίγουρο ότι θα κλείσουν οι σχολές…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 7 Οκτωβρίου 2008

    […] Κατάληψη στο ΤΕΙ ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 9:15 | […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.