Μεγάλης έκτασης διαρροή λυμάτων

Share

Μεγάλης έκτασης διαρροή λυμάτων παρατηρήθηκε σήμερα (Τετάρτη) το πρωί, στη περιοχή του Γαργαδόρου. Ειδοποιήθηκε το Λιμενικό, το οποίο μετέβη στην περιοχή, ενώ ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Υγείας της Νομαρχίας Λασιθίου.Αγιος Νικόλαος, Περιοχή Γαργαδόρου, Λύματα στην Θάλασσα - 200907081214

Γύρω στο μεσημέρι η μόλυνση είχε απλωθεί και έφτανε μέχρι την περιοχή της μαρίνας. Από την εμφάνιση, το πιθανότερο είναι πως προέρχεται από τον Βιολογικό Καθαρισμό του Αγίου Νικολάου. Κατά το παρελθόν, βυτιοφόρα άδειαζαν το ξημερώματα λύματα στον Βιολογικό και δεν αποκλείεται το ίδιο να συνέβη και τα ξημερώματα και το πρόβλημα να προκλήθηκε από αδυναμία του Βιολογικού να τα επεξεργαστεί.

Μέχρι την ώρα αυτή, καμιά ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει από τον Δήμο σχετικά με το πρόβλημα. Αντίστοιχη συμπεριφορά υπήρξε και με το πρόβλημα στο Αμμούδι.
Αδυνατούν να καταλάβουν ότι
παίζουν με τη δημόσια υγεία, ενώ μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες στον τουρισμό, ειδικά τον ντόπιο.
Μάλιστα διάβασα στη στήλη του Νίκου Τραντά στην τοπική μας εφημερίδα ¨Ανατολή, ότι ο Δήμος επικοινώνησε (λέει) για το θέμα του Αμμουδιού με το Λιμενικό και τη Διεύθυνση Υγείας. Μόνο που δεν ενημέρωσαν τον συντάκτη τι τους είπαν…
Αναρωτιέμαι δε για την περίεργη σιωπή που υπάρχει στο θέμα. Αυτό με κάνει να υποψιάζομαι ότι και τώρα, το πρόβλημα πρέπει να ήταν ευθύνη της ΔΕΥΑΑΝ. Σε άλλη περίπτωση, ο Δήμος θα είχε ξεσηκωθεί, αντί όπως τώρα να προσπαθεί ουσιαστικά να κουκουλώσει την κατάσταση.

Τι λέει ο νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΝ κ. Γιάννης Κοκκίνης; Δεν νομίζει ότι πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση και να ενημερώνει τους πολίτες; Μου φαίνεται ότι ακόμα δεν πρόλαβε να αναλάβει και έγιναν σ…α τα πράγματα!

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

7 Απαντήσεις

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Ε Ι Ν Α Ι Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Ι **** Π Α Ι Ζ Ο Υ Ν Μ Ε Τ Η Ν Υ Γ Ε Ι Α Μ Α Σ

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Δεν είναι η πρώτη φορα που η δευααν μολύνει τη θαλασσα. Έχει γίνει πολλές φορές και ουτε ένας δεν έχει βρει τον μπελα του.

 3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Λίγο ακομη και θα καταφέρουνε να βάλουνε λουκέτο στον Άγιο Νικόαλο.

 4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Θα φταίει το ποδαρικό του Κοκκινη !!!!!

 5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Μιχάλη είναι απίστευτα όσα διαβάζουμε. Η αντιπολίτευση τι κάνει?

 1. 9 Ιουλίου 2009

  […] Μεγάλης έκτασης διαρροή λυμάτων […]

 2. 5 Αυγούστου 2009

  […] Μεγάλης έκτασης διαρροή λυμάτων […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.