Πολύωρη διακοπή της ΔΕΗ

Share

Πολύωρη διακοπή της ΔΕΗ που έγινε γύρω στις 10 το βράδυ της Δευτέρας, έθεσε εκτός περίπου τον μισό Αγιο Νικόλαο. Στις περιοχές που διακόπηκε η παροχή περιλαμβάνεται το λιμάνι,  όλο το κέντρο, το γήπεδο, κ.α.Αγιος Νικόλαος, Κεντρικός δρόμος, Διακοπή ρεύματος - 200907070120

Πολλοί ήταν αυτοί που επικοινώνησαν με τη ΔΕΗ για να πληροφορηθούν την αιτία αλλά και την πιθανή ώρα αποκατάστασης, αλλά δεν ήξεραν να τους απαντήσουν. Πολύ πιθανόν να οφείλεται στην υγρασία που υπήρχε στην ατμόσφαιρα, όμως μια σίγουρη απάντηση θα υπάρχει όταν εντοπιστεί το πρόβλημα.

Κάποια στιγμή επανήλθε κάποιο τμήμα, αλλά μετά πάλι σταμάτησε η παροχή.

Πολλές επιχειρήσεις έπαθαν ζημιά από τη διακοπή λειτουργίας τους, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και περιμένουν να  βγάλουν τα σπασμένα. Πρόβλημα είχαν να κλείσουν και κάποιοι τα καταστήματα τους, λόγω του ότι έχουν ηλεκτρικά ρολά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ασφαλίσουν τις επιχειρήσεις τους.

Η εικόνα πάντως των καταστημάτων που ξαφνικά δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν την πελατεία τους, ήταν πολύ άσχημη. Ας ελπίσουμε από τη διάρκεια της να μην καταστραφούν ευπαθή προϊόντα, όπως επίσης να μην επαναληφθεί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε σταδιακά μέχρι τις 4:10 τα ξημερώματα, μετά από 6 και άνω ώρες διακοπής. Γερανοφόρο της ΔΕΗ, μετέβη στην πιάτσα των ΤΑΞΙ στο λιμάνι, όπου και παρέμεινε αρκετή ώρα και πιθανόν εκεί να βρισκόταν η αιτία του προβλήματος. Πολλοί καταστηματάρχες, κυρίως κοσμηματοπώλες, ξενύχτησαν φοβούμενοι προφανώς για την ασφάλεια των καταστημάτων τους.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.