Θα εφαρμοστεί τελικά;

Share

Εστω και μετά από δύο μήνες, ασχολήθηκαν με το θέμα που είχα θέσει1 σχετικά την κυκλοφορία φορτηγών στο κέντρο της πόλης.

Αυτή τη φορά αποφάσισαν (τελικά) ομόφωνα, να επιτρέπονται να εισέρχονται μέχρι 2,5 τόνων μικτού βάρους. Αποφάσισαν επίσης, να ισχύει όλο τον χρόνο.

Αποψη μου είναι, πως ούτε και τώρα θα αλλάξει κάτι. Η δικαιολογία ότι δεν μπορούσε να εφαρμοστεί επειδή οι Δημοτικοί Αστυνομικοί δεν είχαν αρμοδιότητα, είναι παραπλανητική. Μπορούσαν να τους γράψουν όταν πάρκαραν παράνομα ή έκλειναν και την κυκλοφορία αφήνοντας το ακόμα και πάνω στην πλατεία (όπου μόνιμα υπήρχαν Δημοτικοί Αστυνομικοί).

Περίμενα άδικα να δω την εφαρμογή του μέτρου, μια και ισχύει πλέον όλο τον χρόνο. Νέοι δημοτικοί αστυνομικοί προσελήφθησαν, αλλά ο καθένας πάλι σταματά και στη μέση του δρόμου (για λίγο…) χωρίς συνέπειες. Δεν έπεσε η δουλειά για ν’ ασχοληθεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος με το θέμα; Θα συνεχίζει να είναι αργόμισθος;

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

3 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Τους μάθαμε και δεν περιμένουμε τιποτα από αυτους πια

  1. 8 Νοεμβρίου 2008

    […] Θα εφαρμοστεί τελικά; ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 7:20 | […]

  2. 14 Μαρτίου 2009

    […] Θα εφαρμοστεί τελικά; ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 12:00 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.