Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΑΕΑΝ

Share

Από τον Ιανουάριο ξεκίνησε η προσπάθεια τοποθέτησης συγκεκριμένου Γενικού Διευθυντή στη Μαρίνα1 όπως είχα αποκαλύψει. Γιώργος ΣμυρνάκηςΟμως δεν πτοήθηκε ο Πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ (τότε ΔΕΠΑΜΑΝ)23. Μετά που χάλασε η “δουλειά”, επανήλθαν ξανά αργότερα4 περισσότερο οργανωμένα.
Παρά
τα όσα είπε ο Βάρδας στο Δημοτικό Συμβούλιο απαντώντας σε ερώτηση του κ. Τσουκάκη5,τελικά προχώρησε την πρόσληψη με τα ίδια προσόντα6.

Αυτή είναι η αξιοπιστία των δημοτικών μας αρχόντων. Μετά από περίπου 5 μήνες ο στόχος επετεύχθη με μια φωτογραφική προκήρυξη και ήδη ενώ δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί οι διαδικασίες το παίζει αφεντικό.
Μάλιστα, ο μισθός δεν έχει ακόμα διασαφηνιστεί και ακούγεται ένα όχι ευκαταφρόνητο ποσόν. Να μην το αφήσουμε το παιδί έτσι. Λεφτά μας περισσεύουν…

Τα κορόιδα μπορούν να πληρώνουν εκλεκτούς. Την ίδια στιγμή οι άρχοντες μας, μιλούν για κιτρινισμό και κάνουν σκληρές επιθέσεις σε όσους τους χαλούν ή αποκαλύπτουν τα σχέδια τους. Δυστυχώς για τον Δήμο, επιβεβαιώνομαι από τα γεγονότα.
Ενα ακόμα σκάνδαλο της Δημαρχίας Κουνενάκη που καταγράφηκε.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 22 Ιουλίου 2009

    […] Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΑΕΑΝ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.