Τα παιδιά συμμετείχαν…

Share

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των παιδιών στην εκδήλωση για ποδηλάτες που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον ΟΝΑΔΑΝ, στο πλαίσιο της “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας”.

Το γεγονός αυτό είναι έμπρακτη απόδειξη της ευαισθησίας των παιδιών για θέματα περιβάλλοντος, που μάλλον δεν φαίνεται να συμμερίζονται το ίδιο οι μεγαλύτερες ηλικίες…

Τουλάχιστον η νέα γενιά, πιστεύω ότι, μεγαλώνοντας δεν θα κάνει τα ίδια λάθη με τις προηγούμενες.

ΥΓ: Σε ενημέρωση στο portal του Δήμου υπάρχει “Σχόλιο απάντηση”, στην επισήμανση μου1 ότι δεν έχουμε αστική συγκοινωνία. Θα προσπερνούσα την απάντηση αν ο συντάκτης του δεν χρησιμοποιούσε το portal του δήμου για αντιπαραθέσεις, αντί του προσωπικού του ή κάποιο δελτίο τύπου αν το “σχόλιο απάντηση” είναι καθ’ υπόδειξη της δημοτικής αρχής.
Νομίζω λοιπόν ότι το σχόλιο είναι ατυχές από κάθε άποψη. Και αυτό, γιατί η αστική συγκοινωνία δεν έχει σχέση με τον δακτύλιο, και για τον λόγο αυτό δεν “απέτυχε για τους γνωστούς λόγους”. Μπορεί να την κατάργησαν μαζί με τον δακτύλιο, αλλά όχι μόνο δεν ήταν απαραίτητο, αλλά ήταν και λάθος. Θα έπρεπε να συνεχίσει να υπάρχει, προκειμένου σταδιακά να γίνει αποδεκτό ως μέσο μετακίνησης από τους πολίτες. Προφανώς οι “συγκοινωνιολόγοι” του δήμου, άλλη άποψη είχαν…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.