Συγχαρητήρια κ. σύμβουλε!

Share

Ψευδή βεβαίωση (ή συμφωνητικό μίσθωσης) έδωσε Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας σε κομματικό του φίλο, προκειμένου να εγγράψει το παιδί του σε παιδικό σταθμό της πόλης του Αγίου Νικολάου.

Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί επειδή κάτοικοι περιοχών της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Νικολάου, στην ουσία είναι κάτοικοι του Δημοτικού Διαμερίσματος Κριτσάς. Πιστεύω ότι οι γονείς έχουν δίκιο και δεν είναι σωστό να τους παραπέμπουν στον παιδικό της Κριτσάς.

Σε καμία όμως περίπτωση, δεν είναι λύση να εγγράφονται με ψευδή στοιχεία. Μαθαίνω ότι ο αρμόδιος και η επιτροπή, κατόπιν επιτόπιου ελέγχου (προς τιμή τους), διαπίστωσαν ότι ουδείς με τα στοιχεία της βεβαίωσης κατοικεί εκεί!
Θεωρώ ότι
η απαράδεκτη ενέργεια του δημοτικού συμβούλου, δεν θα πρέπει να μείνει χωρίς συνέπειες, ειδικά όταν και κατά το παρελθόν έχει δείξει να μη έχει καλή σχέση με την αλήθεια…

Αυτό το ήθος πρεσβεύει ο εμπλεκόμενος; Και αν ναι, νομίζει ότι είναι “συμβατό” με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου ή ακόμα περισσότερο με του Προέδρου Δημοτικής Επιχείρησης ή του Αντιδημάρχου; Για να μην γράψω και τίποτα άλλο και τον “φωτογραφίσω” στην κυριολεξία…

Ο Δήμος δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι, που ο καθένας κάνει ότι θέλει χωρίς να υπάρχουν συνέπειες. Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο κατήφορος;

ΥΓ: Ας ληφθεί επιτέλους μια απόφαση για το θέμα των παιδικών σταθμών. Πρέπει να είναι γεωγραφικά τα κριτήρια και όχι τυπικά.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 30 Σεπτεμβρίου 2008

    […] Συγχαρητήρια κ. σύμβουλε! ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 7:20 | […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.