Ποιος είναι υπεύθυνος για την αύξηση των κρουαζιεροπλοίων;

Share

Ωρες ώρες δεν καταλαβαίνω τι γίνεται σ’ αυτόν τον τόπο. Ερίζουν διάφοροι φορείς για το ποιος είναι υπεύθυνος για την αύξηση των αφίξεων κρουαζιεροπλοίων στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, αντί να συνεργαστούν για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Φωτογραφίες, ανακοινώσεις, επιστολές βλέπουν κατά καιρούς τη δημοσιότητα.

Και θα δεχόμουνα ίσως τη λογική τους, αν αναλάμβαναν και τις ευθύνες για τα αρνητικά. Τα βλέπουμε καθημερινά γύρω μας, αλλά δεν φαίνεται κανένας αρμόδιος ή φορέας να παρεμβαίνει για να τα διορθώσει, να προτείνει λύσεις και να πιέσει για την υλοποίηση τους…

Ο σκοπός της νέας ψηφοφορίας είναι να δω τι πιστεύει ο πολύς κόσμος για αυτό το θέμα. Σε τελική ανάλυση, μήπως είμαι υπερβολικός και εστιάζω στα χρόνια προβλήματα που πρέπει να λυθούν για να πάμε μπροστά, αντί να ασχολούμαι με το να “λιβανίζω” τον κάθε αρμόδιο που αυτονόητο είναι ότι πρέπει να παράγει έργο και αποτέλεσμα;

Η ψηφοφορία έχει θέμα “Ποιος είναι υπεύθυνος για την αύξηση των κρουαζιεροπλοίων;” και λήγει την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στις 12 το βράδυ.

Ποιος είναι υπεύθυνος για την αύξηση των κρουαζιεροπλοίων;

  • Κανείς από τους παραπάνω (48%, 91 Ψήφοι)
  • Το Λιμενικό Ταμείο (28%, 53 Ψήφοι)
  • Ολοι οι παραπάνω (14%, 27 Ψήφοι)
  • Ο Δήμος (8%, 15 Ψήφοι)
  • Το Επιμελητήριο (2%, 3 Ψήφοι)

Σύνολο Ψηφισάντων: 189

Loading ... Loading ...
Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.