Συναθροιστής νέων…

Share

Θέλοντας να συγκεντρώσω νέα από Ιστοσελίδες και Ιστολόγια της περιοχής σ’ ένα μέρος, “έστησα” έναν συναθροιστή. Οι πηγές δεν είναι ακόμα ενημερωμένες και οργανωμένες όπως θα ήθελα, αλλά μετά τη δημιουργία και του Ιστολογίου “voulismeni-lake”, προκειμένου να προσφέρω τη δυνατότητα στους επισκέπτες μου να έχουν ενημέρωση από πολλές και διαφορετικές πηγές, αποφάσισα να τον λειτουργήσω έστω και πειραματικά.

Το αποτέλεσμα το βλέπετε δεξιά κάτω από την ενότητα “Συναθροιστής-Τοπικά” (περιλαμβάνει ήδη 8 πηγές), ενώ αν πατήσετε στον τίτλο της ενότητας, σας πηγαίνει στην κεντρική σελίδα του συναθροιστή.

Δυστυχώς, προκειμένου να μπορώ να προσθέσω μια πηγή, προϋπόθεση είναι να έχουν ροή RSS ή ΑΤΟΜ, γεγονός που δεν συμβαίνει με αρκετές Ιστοσελίδες. Ευτυχώς, όλα τα Ιστολόγια παρέχουν αυτή τη δυνατότητα.

Απώτερος στόχος μου, να συγκεντρώσω πηγές ανά κατηγορία, ώστε να είναι ευκολότερο για τον επισκέπτη να διαβάσει τις ανάλογες κατηγορίες που επιθυμεί.

Ζητώ την κατανόηση σας για πιθανά προβλήματα και περιμένω παρατηρήσεις, προτάσεις, αλλά και την ενημέρωση για σελίδες που θα θέλατε να προσθέσω.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 12 Οκτώβριος 2008

    […] Συναθροιστής νέων… ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 8:10 | […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.