Ομολογία διάλυσης

Share

Εγγραφο προς διάφορους φορείς απέστειλε ο Δήμος Αγίου Νικολάου και αναφέρει μεταξύ άλλων:Δήμος Αγίου Νικολάου ΚΡΗΤΗΣ, Σήμα

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου στη προσπάθεια να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος οργανώνει εκδηλώσεις καθαριότητας οδών και παραλιών με στόχο τη συμμετοχή, τη συμβολή του καθενός ξεχωριστά και την ευαισθητοποίηση του συνολικού πληθυσμού για μια καλύτερη και ποιοτική ζωή.

Θα κατανοούσα η δράση να αφορούσε παραλίες (ή άλλα ανάλογα σημεία), όμως τις οδούς προς τι; Υποτίθεται ότι καθαρίζονται. Εκτός και αν μας κοροϊδεύουν οι δημοτικοί μας άρχοντες.  Πρόκειται περί ομολογίας διάλυσης και καλούνται οι πολίτες να βοηθήσουν;

Θετικό να κληθούν οι πολίτες να μετάσχουν σε δράσεις που αφορούν στο περιβάλλον, αλλά αυτά τα περί οδών εκθέτουν την υπηρεσία καθαριότητας. Αν έμμεσα μας λένε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, τότε ορθότερο θα ήταν να μας ενημέρωναν και για το πως και πότε σκέφτονται να το αντιμετωπίσουν.

Αν επαναλάβω τα περί αόρατου Αντιδημάρχου, θα έχω άδικο;

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

3 Σχόλια

  1. Ο/Η ανώ λέει:

    Δεν κάνετε κάτι, ρε παιδιά, για το 3ο Γυμνάσιο… αμαρτία δεν είναι να χαθεί;

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πιάστε τις σκούπες γιατι θα βρομίσομε !!!!!

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Για κλάματα είμαστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.