Η “Νέα Κρήτη” για το θέμα…

Share

Η εφημερίδα “Νέα Κρήτη” στο φύλο της Τετάρτης 3/9/2008 στην 5η σελίδα και με τίτλο “Μια περίεργη υπόθεση”, έχει δημοσίευμα για το θέμα της παράνομης συνταγογράφησης ναρκωτικών στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου1.

Φαίνεται από το περιεχόμενο ότι ο συντάκτης του έχει καλή πληροφόρηση, μια και τουλάχιστον από τις δικές μου καταχωρήσεις δεν φαινόταν πουθενά ότι το ζήτημα αφορά γυναίκα ιατρό.

Για το θέμα της ανακοίνωσης, νομίζω ότι λόγω της σοβαρότητας, ορθώς η διοίκηση δεν προέβη μέχρι τώρα σε επίσημη ανακοίνωση και φυσικά ποτέ δεν προσπάθησε να το αποσιωπήσει. Το σημαντικό είναι ότι από την πρώτη στιγμή ενήργησε και επεδίωξε την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, ενημερώνοντας τον εισαγγελέα στην αρχή μέσω του νομικού συμβούλου2 και μετά (και) γραπτά, ενώ διέταξε και την διενέργεια ΕΔΕ.

Οσο για τον Ιατρικό Σύλλογο Λασιθίου, του οποίου μέλος είναι το εμπλεκόμενο πρόσωπο, υποθέτω ότι περιμένει να υπάρξει κάποιο πόρισμα για να προχωρήσει στα δέοντα, διαφυλάσσοντας το κύρος του λειτουργήματος. Πιστεύω ότι ο Πρόεδρος του (και τα άλλα μέλη του συμβουλίου φυσικά,) δεν θα επέτρεπε να υπάρξουν έστω και σκιές…

Η πληροφόρηση που έχω για το θέμα, είναι ότι ένα μήνα (περίπου) μετά, τέλος της προηγούμενης ή αρχή αυτής της βδομάδας, “έφτασε” (επιτέλους) ο φάκελος από την εισαγγελία στην ασφάλεια Αγίου Νικολάου.

Ελπίζω ότι οι ρυθμοί διερεύνησης του θέματος δεν θα είναι οι ίδιοι. Αλλώστε η Αστυνομική Δεύθυνση Λασιθίου δείχνει ιδιαίτερο ζήλο στη δίωξη των ναρκωτικών.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

3 Απαντήσεις

  1. Ο/Η MARINIKI λέει:

    Άργησα να το “πάρω” είδηση…Άλλα είμαι τόσο εξοργισμένη!Επιτέλους έχουμε δικαίωμα να μάθουμε ποιό είναι αυτό τό πρόσωπο!! Αύριο μπορεί κάποιος από εμάς να βρεθεί στα χέρια του. Εσείς που μπορείτε να γνωρίζετε τα πραγμάτα όπως πραγματικά είναι, πρέπει να τα πείτε χωρίς να φοβάστε, εφόσον υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις για το ποιο πρόσωπο είναι συγκεκριμένα. Είναι δηλαδή σαν να το έχει ο κόσμος τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι… Προφυλάξτε μας και η δικαιοσύνη θα αναλάβει την υπόθεση από τη νομική της πλευρά. Υπάρχει όμως και η ηθική πλευρά και αυτή βρίσκεται τη στιγμή αυτή και στα δικά σασ χέρια!

  1. 9 Σεπτεμβρίου 2008

    […] ένα σχόλιο στην ανάρτηση με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Νέα […]

  2. 20 Οκτωβρίου 2008

    […] Η “Νέα Κρήτη” για το θέμα… ↩ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.