Εμπάθεια;

Share

Ενταση υπήρξε όταν ο κ. Γιώργος Μπελούκας έβαλε κάποια ζητήματα που αφορούσαν την καθαριότητα, αλλά και κατά την τοποθέτηση του για το θέμα του Ιστιοπλοϊκού. Γιώργος ΜπελούκαςΤον διέκοπτε συνεχώς η Πρόεδρος του Δ.Σ. λέγοντας του να τελειώνει ή ότι είναι εκτός θέματος, χωρίς απ’ ότι κατάλαβα να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά ούτε και εφάρμοσε ανάλογη στάση σε άλλες τοποθετήσεις.
Την ίδια μάλλον εντύπωση αποκόμισε και ο κ. Τσουκάκης
και με παρέμβαση του εξέφρασε την απορία του για τις αδικαιολόγητες διακοπές, ενώ δεν έλειψαν και οι αιχμές για εμπάθεια.
Ο κ. Μπελούκας αδυνατώντας να ολοκληρώσει την τοποθέτηση του, φαίνεται να κατέβαλε αρκετή προσπάθεια για να διατηρήσει την ψυχραιμία του κατά τη πράγματι προκλητική στάση της Προέδρου.
Μάλλον μαριονέτες και χειροκροτητές ψάχνουν μερικοί και όταν δεν τους βρίσκουν, τότε τους βάζουν στη μαύρη λίστα και προς ενίσχυση της εμπάθειας τους καταφεύγουν και στη λάσπη.

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι πολίτες έχουν απογοητευτεί για την κατάσταση.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κακό ειναι οι συμβούλοι να κάνουνε κριτική? Τι αριστερά κόλπα είναι πάλι αυτά?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.