Ναι – Ισως – Οχι !!!

Share

Θα τρελαθούμε τελείως σε αυτή την πόλη. Αίτημα της ΔΑΕΑΝ ήταν να της παραχωρήσει ο Δήμος το κτήριο (για τις ανάγκες λειτουργίας της) που μέχρι σήμερα στεγαζόταν ο Ιστιοπλοϊκός Σύλλογος. Αγιος Νικόλαος, Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, Θέμα για κτήριο Ιστιοπλοϊκού Συλλόγου - 200905131853Για την ακρίβεια, το θέμα ήταν “Συζήτηση – απόφαση επί της αριθμ. 6/2009 απόφασης του Δ.Σ. της Δ.Α.Ε.Α.Ν. σχετικά με την παραχώρηση κτιρίου Ιστιοπλοϊκού Ομίλου στη Δ.Α.Ε.Α.Ν.“.

Με δεδομένο ότι τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΑΕΑΝ θα υπερψηφίσουν (μια που το πρότειναν), ξεκίνησε η συζήτηση.
Κατόπιν έντονων αντιδράσεων (μέχρι και συνθήματα σε χαρτόνια υπήρχαν) και πολύ αρνητικού κλίματος, ο Πανίκος Καρατσής ζήτησε την απόσυρση του θέματος (!), για να εισπράξει διαφωνία. Ο κ. Τσουκάκης έθεσε διαδικαστικό θέμα να ψηφίσουν (για να ακολουθήσουν και άλλοι σύμβουλοι).

Τελικά (την τρίτη φορά), ο Πανίκος Καρατσής πρότεινε να παραμείνει η κατάσταση ως έχει (!), πρόταση που τελικά πλειοψήφησε έναντι άλλης του κ. Γιώργου Μπελούκα, που είχε προτείνει να παραμείνουν μέχρι τέλος της τετραετίας, ώστε να μην δεσμευτεί το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Και εγώ ρωτώ. Είναι δυνατόν μέσα σε μια συνεδρίαση ένας Δημοτικός Σύμβουλος (και μάλιστα Αντιδήμαρχος) να λαμβάνει τρεις διαφορετικές θέσεις;
Είναι δυνατόν,
έστω τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΑΕΑΝ που το πρότειναν, να μην μειοψηφήσουν ή έστω να δηλώσουν παρών; Τότε γιατί το εισηγήθηκαν;

ΥΓ: Στο ενδιάμεσο, προσπάθησαν να πείσουν ότι δεν θέλουν όλο το κτήριο, αλλά μόνο το ισόγειο. Το θέμα άλλο ανέφερε, αλλά ούτε ο εισηγητής έκανε τέτοια διευκρίνηση. Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως με όλα αυτά τα καμώματα δίνουν κάθε δικαίωμα να ακούγεται ότι έχει διαλύσει ο Δήμος.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καραγκιοζιλίκια

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    εχουνε ξεφτιλιστει τελείως και μας παίρνουνε στον λαιμο τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.