Μόνο με εγγραφή τα σχόλια

Share

Επειδή αυξάνονται οι περιπτώσεις όπου ανώνυμοι γράφουν σχόλια χρησιμοποιώντας κάθε φορά και άλλο πιθανόν στυλ, προκειμένου ακόμα και να βρίζουν, αποφάσισα από τώρα και στο εξής, ότι σχόλια θα μπορούν να αφήνουν μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες. Ετσι δεν θα είναι δυνατή και η χρήση του ίδιου ονόματος από διαφορετικά άτομα και να δημιουργούνται συγχύσεις…

Προτιμώ να μην έχω σχόλια, παρά ανούσιες κοκορομαχίες και υπερβολές.

Αν θέλετε να εγγραφείτε, μπορείτε να το κάνετε από την ενότητα “Μεταστοιχεία” και την επιλογή Εγγραφή(βρίσκεται κάτω δεξιά).
Αφού δώσετε
μόνο το όνομα σας (μπορείτε να βάλετε ψευδώνυμο) κατά προτίμηση με αγγλικούς χαρακτήρες και το Email σας, θα σας σταλεί ο κωδικός για την είσοδο σας, οπότε και θα μπορείτε να συνεχίσετε να σχολιάζετε. Αν σας βγάλει “ΛΑΘΟΣ: Το ψευδώνυμο είναι άκυρο”, τότε χρησιμοποιήστε αγγλικούς χαρακτήρες.

Σας διαβεβαιώνω ότι το Email σας δεν θα χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε άλλο σκοπό, πέρα από τις ανάγκες του Ιστολογίου. Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου από την επιλογή “Επικοινωνία” (στήλη πάνω αριστερά).

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.