Δεν αλλάζει τίποτα…

Share

Είναι κάμποσος καιρός που έχω μειώσει σχετικά τις αναρτήσεις. Οχι γιατί δεν υπάρχει θεματολογία, αλλά γιατί τα προβλήματα συνεχίζουν στη συντριπτική τους πλειοψηφία να διαιωνίζονται.

Θεωρώ σημαντικό να μην αφεθούν κάποιοι να κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί, αλλά και πάλι, η συνεχής τους αναφορά δεν δείχνει να ωθεί κάποιους σε δράση. Η αναισθησία βασιλεύει στους δημοτικούς μας άρχοντες και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και πως θα την κρατήσουν περισσότερο καιρό.

Σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται μέσα από τις σελίδες του ιστολογίου μου να σταματήσει να παρουσιάζεται η πραγματική εικόνα. Από την άλλη, σκέφτομαι να αλλάξω λίγο την θεματολογία μου παρουσιάζοντας και άλλα θέματα όχι απαραίτητα τοπικά.

Παράλληλα, το ιστολόγιο μου δημιουργήθηκε μεταξύ άλλων για να πειραματιστώ σε νέες μεθόδους επικοινωνίας και σε υπηρεσίες που η σύγχρονη τεχνολογία βάζει μέσα στη ζωή μας. Σε αυτό το πλαίσιο είναι και η προσθήκη διαφημίσεων. Οχι γιατί επιθυμώ κάποιο οικονομικό όφελος, αλλά προσπαθώ (όχι πλέον σε θεωρητικό επίπεδο), να κατανοήσω βαθύτερα τους μηχανισμούς και πως αυτοί μπορούν να δημιουργήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Και μια καλή ευκαιρία είναι η αξιοποίηση της επισκεψιμότητας του ιστολογίου μου.
Ηδη έχω καταφέρει να βρίσκομαι στην πρώτη σελίδα αναζήτησης του google ακόμα και για θέματα που δεν είναι τοπικά, γεγονός που διαπιστώνω συχνά από την ανάλυση των στατιστικών μου στοιχείων.
Στο επόμενο διάστημα σκέφτομαι να δω πως μπορώ καλύτερα να δοκιμάσω και να συνδυάσω διαφορετικές τεχνολογίες και υπηρεσίες (το οποίο ήδη κάνω σε μικρότερο βαθμό).

Για να μην χαίρονται πάντως άδικα μερικοί, να τονίσω πως η παρουσία και παρέμβαση μου στα τοπικά θέματα θα συνεχίσει με την ίδια ένταση, όποτε και όπου χρειάζεται. Γιατί όσο και αν δεν αρέσει σε μια ομάδα εξουσιομανών που μας διαφεντεύει, κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.