Αδιαφορία, αυθαιρεσία, ανοχή

Share

Ο ένας είναι υπάλληλος στην υπηρεσία καθαριότητας1, ο άλλος (που σκέφτηκε να γεμίσει αφίσες του ευκαλύπτους του Αλμυρού) συγγενικό πρόσωπο Δημοτικού ΣυμβούλουΑγιος Νικόλαος, Περιοχή Αλμυρού, Παράνομη αφισοκόλληση - 200905011257 και γνωστού “οικολόγου” (μάλλον δεν τον ενοχλεί όταν ο ίδιος ή συγγενής του φέρονται αντιοικολογικά ή και παράνομα), ενώ ο Δήμος σφυρίζει αδιάφορα (ως συνήθως), μη εφαρμόζοντας τον κανονισμό καθαριότητας και ουσιαστικά τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν λέω… να δουλέψουν οι άνθρωποι και να πηγαίνει καλά η δουλειά τους. Αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο, που μάλιστα δείχνει το μέγεθος της υποκρισίας των δημοτικών μας αρχόντων.

Θα πάω και γω να γεμίσω την πόλη αφίσες που να γράφω ότι αναζητείται χαμένος Αντιδήμαρχος. Να δω αν ενοχληθεί κανείς. Εχει καταντήσει απαράδεκτο το γεγονός της αδιαφορίας, της αυθαιρεσίας και της ανοχής.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.