Τους κοροϊδεύουν | blog.mirabelo.gr

Τους κοροϊδεύουν

Στο τελευταίο Δημοτικού Συμβούλιο συζητήθηκε και το θέμα με τους ερασιτέχνες αλιείς, αλλά παραπέμφθηκε στο νέο συμβούλιο της ΔΑΕΑΝ.

Ηδη και το Συμβούλιο της (τότε) ΔΕΠΑΜΑΝ το είχε παραπέμψει στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά και από σχετική πρόταση μου1.Αγιος Νικόλαος, Μαρίνα, ΔΕΠΑΜΑΝ

Εσκεμμένη ήταν καθυστέρηση και απαράδεκτη η στάση προς τον Σύλλογο. Δεν είναι βέβαια πρόσφατη η διαπίστωση αλλά παλαιότερη2 3.

Σκέτη κοροϊδία. Ο Κουνενάκης στην αρχή κρυβόταν. Στο προπροηγούμενο Συμβούλιο, δεν προλάβαιναν (όπως είπαν, παρότι δεν υπήρχε πρόβλημα χρόνου), ενώ δέχθηκαν και την απαράδεκτη επίθεση του Πανίκου Καρατσή4 και σε αυτό, δεν μπορούσαν να λάβουν απόφαση και το «επέστρεψαν» στην επιχείρηση.

Σε ένα άλλο θέμα (θα το σχολιάσω σε άλλη ανάρτηση) που αφορούσε το έλλειμμα της ΔΕΠΑΜΑΝ, όμως αποφάσισαν. Και διερωτώμαι… Στο ένα θέμα δεν είναι  (πλέον) αρμόδιο και στην άλλη είναι;

Κρίνετε αν είναι υπεύθυνη στάση Δημοτικής Αρχής αυτή η ταλαιπωρία ενός φορέα, αλλά και η περίεργη στάση της Δημοτικής Αρχής στο θέμα που θέτει (υποθέτω) ζήτημα νομιμότητας της μίας από τις δύο αποφάσεις.


Share


3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος 14 Απριλίου 2009 10:59

    Προεκλογικά μας γλύφανε και τώρα μας δουλευουνε

  2. Ανώνυμος 14 Απριλίου 2009 18:02

    Αχρηστοι και ανικανοι που το μονο που θέλουνε ειναι μισθους

  3. Ανώνυμος 16 Απριλίου 2009 23:14

    Μόνο αυτούς; όλους μας δουλεύουνε κανονικά. Διαλύσανε Άγιο Νικόλαο και δεν υπάρχει αντιπολίτευση

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.