Σκανδαλώδες

Share

Στη γενικότερη διάλυση στο θέμα της καθαριότητας, μου ήρθε και καταγγελία (έχει γίνει μικρή τροποποίηση, που δεν αλλοιώνει το Κόκκινη κάρταπεριεχόμενο) για υπάλληλο της υπηρεσίας καθαριότητας που ρυπαίνει χωρίς συνέπειες:

Μιχάλη

Γράψε κάτι γι’ αυτόν τον …… που δουλεύει στην καθαριότητα, έχει ταβέρνα στην Καλαμαύκα αλλά έχει γεμίσει τις κολώνες της ΔΕΗ και τα δέντρα της περιοχής με αφίσες που διαφημίζουν τον τραγουδιστή που έχει κάθε Σάββατο. Του έχουν κάνει παρατήρηση διάφοροι πολίτες αλλά κάπου ‘πατάει’ ο ‘χωριάτης’.

Εκτός κι αν νομίζει ότι δίνει χρώμα στην πόλη…

Υποθέτω από τα παραπάνω, ότι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος είναι εύκολο να τον εντοπίσει. Οταν πολίτες ήδη έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται, είναι δυνατόν οι αρμόδιοι να σφυρίζουν αδιάφορα;

Είναι απαράδεκτο με τα δικά μας χρήματα να πληρώνεται (ως υπάλληλος καθαριότητας μάλιστα) ένας που ρυπαίνει τον Δήμο. Είναι σκανδαλώδες να μεταφέρεται η ευθύνη στους πολίτες, όταν θα έπρεπε πρώτα απ’ όλα, να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο εν λόγω υπάλληλος.

Αν κάποιοι θεωρούν το προσωπικό (ή όποιο άλλο κόστος), υπέρτερο του γενικότερου συμφέροντος (ή αν δεν προλαβαίνουν), ας παραχωρήσουν τις αρμοδιότητες τους σε κάποιον που θέλει να ωφελήσει πραγματικά τον τόπο του.

Επιτέλους πρέπει να εφαρμοστεί ο κανονισμός καθαριότητας, γιατί εύλογα δημιουργούνται ερωτήματα για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την ανοχή…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

6 Σχόλια

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Περιμένεις οτι ο πανικος θα κάνει πραμα χωρις πιεση? να γινει κακος?

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Σιγα μην το πειραξουνε…..

 3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Ακομη στους δρομους ειναι οι αφισες. Τι τον νοιαζει τον καρατζη που ζει από τα αγγούρια;;;;

 1. 13 Απριλίου 2009

  […] Σκανδαλώδες ↩ […]

 2. 29 Απριλίου 2009

  […] Σκανδαλώδες ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 07:25 […]

 3. 2 Μαΐου 2009

  […] Σκανδαλώδες (4) […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.