Οπου δεν πίπτει ο λόγος…

Share

Οπου δεν πίπτει ο λόγος, πίπτει η ράβδος. Αυτό προφανώς μέχρι σήμερα το έχει ξεχάσει ο Πανίκος Καρατσής. Πανίκος Καρατσής
Για το χάλι
στον πεζόδρομο, στο κέντρο της πόλης (και αλλού), το φέρει ο ίδιος μια και οι υπηρεσίες που προϊσταται θα έπρεπε να έχουν τις σχετικές εντολές1 2.

Ο ίδιος ο Δήμος παρανομεί όμως έχω ξανά αναφέρει. Τι θα κάνει με τους κάδους που είναι στα πεζοδρόμια; Για τα καπάκια τους που είναι σπασμένα; Για τα πεζοδρόμια που είναι απροσπέλαστα λόγω στενότητας, δημοτικών πινακίδων, δέντρων, banner σε πινακίδες και φωτιστικά, κλπ;

Δεν υπάρχουν μόνο οι “κακοί” πολίτες (ή επαγγελματίες) που πρέπει να τιμωρούνται αν παρανομήσουν (και πολύ σωστά), αλλά πρέπει να βλέπουμε το σύνολο. Πολίτες που σέβονται τους κανόνες και Δήμος που δίνει το παράδειγμα.

Δύσπιστος είμαι, όπως είναι λογικό, με την κατάσταση που βιώνουμε καιρό τώρα. Μακάρι να αλλάξει κάτι, όχι μόνο στον πεζόδρομο, αλλά σε ολόκληρη την πόλη, όπου η ασυδοσία και η αδιαφορία κυριαρχούν.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καλέ τι θες? Να χάσει τα ψηφαλάκια του?

  1. 22 Ιουνίου 2009

    […] πολλές φορές, είναι η κατάσταση στον πεζόδρομο[ 1. Οπου δεν πίπτει ο λόγος…]. Δυστυχώς συνεχίζεται το […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.