Και άλλη εταιρία!

Share

Συγχωνεύτηκαν (λέει) οι δημοτικές επιχειρήσεις και έγιναν τρεις, με το σκεπτικό (λέει) της εξοικονόμησης χρημάτων. Κόκκινη κάρταΒέβαια, από αυτές έμειναν απ’ έξω η ΚΕΠΑΝΕΛ και η ΔΕΠΑΚΧΠ (άγνωστο τι θα γίνει τελικά με αυτές). Στα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της Παρασκευής 10 Απριλίου, υπάρχει και το ακόλουθο:

Ανάθεση οικονομοτεχνικής μελέτης για την ίδρυση Δημοτικής Επιχείρησης ΧΥΤΑ-ΣΜΑ Αγίου Νικολάου.

Δηλαδή, για όσους δεν κατάλαβαν, ιδρύεται και νέα ανώνυμη εταιρία. Ήδη, σε προηγούμενη ανάρτηση μου, είχα βάλει τον προβληματισμό σχετικά με το περιβάλλον[1. Οι δημοτικές επιχειρήσεις…] (και όχι μόνο), γνωρίζοντας ότι θα μπορούσε να ενταχθεί σε μία από τις υπό ίδρυση εταιρίες.
Τώρα φαίνεται ότι
ήταν συνειδητή η επιλογή αυτή, ώστε να δημιουργηθούν νέες καρέκλες, μια και ακόμα και τώρα μπορεί το αντικείμενο αυτό να μπει σε μια από τις εταιρίες, αντί να ιδρυθεί νέα.

Τι λέγανε για μείωση των εξόδων; Ακόμα και αντιδημάρχους έκοψε με αυτό το σκεπτικό ο Κουνενάκης. Τώρα θα καταλήξουμε (;) με μεγαλύτερο λειτουργικό κόστος παρά με την προηγούμενη κατάσταση (όλο και κάποια δικαιολογία θα βρεθεί)…
Ελπίζω
οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να αντιμετωπίσουν το θέμα με γνώμονα τον συμφέρον του Δήμου και να καταψηφήσουν τη δημιουργία νέας εταιρίας.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μας τον φορτώσανε και τώρα αυτοί που φταίνε ειναι κοτες και δεν τολμουνε να του βαλουνε ορους.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Θα μας βάλουνε νεους φόρους για να βρουνε λεφτά από τα κορόιδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.