Ορίζει νέους Αντιδημάρχους
Αναγκάστηκε τελικά ο Δημήτρης Κουνενάκης, προκειμένου να κλείσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί στη Δημοτική Αρχή, να υποχωρήσει στο θέμα του ορισμού νέων Αντιδημάρχων.
Οι πληροφορίες λένε, πως θα επαναφέρει την κα Κωστάκη-Βαρκαράκη στη θέση της Αντιδημάρχου των Τεχνικών Υπηρεσιών (μια που είναι και η μοναδική μηχανικός), ενώ θα ορίσει και τον κ. Κοκκίνη Αντιδήμαρχο για όλες τις Δημοτικές Επιχειρήσεις.
Ακούγεται πως η παρέμβαση έγινε από τον ξάδελφο του Κουνενάκη, τον Μίμη Ανδρουλάκη, σε μια προσπάθεια να εξομαλυνθούν οι σχέσεις, ώστε να στηρίξει ξανά το ΠΑΣΟΚ την υποψηφιότητα του και στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Η ανακοίνωση του ορισμού τους θα γίνει σε συνέντευξη τύπου που πρόκειται να δώσει την Πέμπτη στις 10:30 στο Δημαρχείο.
Παρά την κίνηση Κουνενάκη, ο σκληρός πυρήνας δεν νομίζω να είναι διατεθειμένος να συμβιβαστεί, μια και ήδη έχει αρχίσει τις παρασκηνιακές κινήσεις για την υποψηφιότητα του Νίκου Κοκκίνη.
Καλό ως Πρωταπριλιάτικο αστείο…..
καλο το πρωταπριλιατικο σου μιχαλη αλλα δεν νομιζω να δεχτει ουτε η αφροδιτη ουτε και ο κοκκινης. εκτος αν ειναι τοσο ξεφτιλες. και της ανατολης παλι παρατραβηγμενο. ποιος θα καραφερει να ξεκολησει τον κουνενακη απο την καρεκλα? χρειαζεται χειρουργικη επεμβαση στο τελος της τετραετιας γι αυτο εξαλλου εχει τον απογευματινο να μην πληρωσει φακελακι. ειναι και τσιφουτακος βλεπετε με τα δικα του λεφτα γιατι του δημου μια χαρα τα σκορπα.
Ειναι τραγικο και ταυτόχρονα γελοίο να βλέπεις το πολιτικό σκηνικό…πως εξελίσετε…ποιές δυνάμεις και νήματα κινούντε..και τελικά ποιο είναι το αποτέλεσμα?
Ανοησία και πάει λέγοντας…
Το Γενάρη υπερασπιζόταν με ζήλο τις επιλογές του και έκανε επίδειξη δύναμης…τώρα τι έγινε?
Μίλησε ο ξάδελφος και μπήκε το νερό στ’αυλάκι?
Και οι δηλώσεις “δεν υπήρχε καμία συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ”?
Τελικά ποιος κάνει κουμάντο στον δήμο?
Αλλά θα μου πεις ο ξάδελφος έχει κάνει και στα δύο γήπεδα και παίζει εντός έδρας και στα δύο γήπεδα…
Α ρεεε κατακαημένε Αγιε Νικόλαε…
Από που να φυλαγόμαστε πια???? Από τους καουμπόιδες σερίφιδες…η από τους επαγγελματίες πολιτικοσυγγραφείς???
Μάλλον από τους άβουλους δημάρχους και τα πολιτικά τους χρέη που καλούμαστε εμείς να τα πληρώσουμε?
Δεν νομίζω (!) ότι ο Γιάννης Κοκκίνης θα δεχθεί, με τόσα που έχει πει τις τελευταίες εβδομάδες για τον Δήμαρχο στα καφενεία και τα cafe (!). Τι θα κάνει μετά; Ολα θα είναι μέλι γάλα; Θα τα ξεχάσει όλα;
Εκτός αν η καταχώρησή σου Μιχάλη είναι πρωταπριλιάτικο !!!!
Κάνω εγώ τέτοια; 😉
Ακόμα και πρωταπριλιάτικο ναι είναι…ισχύουν τα παραπάνω…έτσι κι αλλιώς…
Μπράβο Μιχάλη το χαψα!!!! χιχιχιχιχιχι
🙂 Πολύς κόσμος την πάτησε. Καλύτερα πρωταπριλιάτικα (και ανυστερόβουλα), παρά καθημερινά και με σκοπιμότητα, όπως μερικοί άλλοι…