Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι….

Share

Πριν μερικούς μήνες, στη γνωστή καφετέρια ο γνωστός και γραφικός Νίκος της Σοφίας, έβγαζε αφρούς για τον Δήμαρχο με επίκεντρο τις καρέκλες του καταστήματος. Μαζί με τα οικογενειακά συμφέροντα, έμπλεκε και αυτά του Δήμου και τον στόλιζε αναλόγως.Συνδυασμός "Σύγχρονος Δήμος"

Στην παρέα και ο απογευματινός Αντιδήμαρχος που έβλεπε με καλό μάτι τη δημαρχία και τον δρόμο προς αυτήν.

Ο καιρός πέρασε και ο Νίκος της Σοφίας βρίζει όσους τα βάζουν με τον Δήμαρχο. Η κόρη βολεμένη στον Δήμο και η σύζυγος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου από την πρώτη της θητεία (έμμισθη θέση). Ο ίδιος, με ύφος χιλίων καρδιναλίων στρέφεται κατά πάντων.

Ξεχνά τους συντρόφους του και όσους μαζί πορεύτηκαν μέχρι σήμερα. Τώρα, “μας πούλησε όλους” λένε κάποιοι μέχρι χθες συνοδοιπόροι του.

Βασιλικότερος του βασιλέως, μιλά για λογαριασμό του Κουνενάκη. Τα έχουν βρει… ο ένα κόβει και ο άλλος ράβει. Ο ένας μιλά για “τιποτένιους” και ο άλλος για “ακροδεξιούς”.

Ακόμα και ο απογευματινός Αντιδήμαρχος, έστησε το παιχνιδάκι του και πήρε στα χέρια του τον μισό Δήμο, ελπίζοντας να τον αξιοποιήσει ώστε να στήσει μια προσωπική υποψηφιότητα Δημάρχου, ενώ ο Κουνενάκης ήλπιζε να δημιουργήσει μια συμμαχία και ενδόμυχα να αποτύχει ο μελλοντικός (;) συνδιεκδικητής του δημαρχιακού θώκου.

Σήμερα έχοντας πάρει την καρέκλα τα βρήκε με τον Κουνενάκη και μαζί παίζουν το παιχνίδι, μη διστάζοντας και αυτός να στραφεί ενάντια στα συμφέροντα του χώρου του και των χθεσινών του φίλων.

Και οι τρεις, είναι ένας συνδυασμός που θα τον πληρώσει ακριβά ο Δήμος μας. Ηδη η κατάσταση είναι πολύ άσχημη και δεν χρειάζεται και πολύ η δική μου βοήθεια για να αποδειχθεί.

Η “τριανδρία”, Κουνενάκης, Καρατσής, Γιαννικάκης, είναι η “ηγετική” ομάδα του Δήμου, με παρατρεχάμενο τον Βάρδα (γνωστός και ως “τσομπάνης”). Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

47 Απαντήσεις

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Με τον Γιανικακη θα παει μπροστα ο Αγιος?

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Που καταντήσανε να εχουνε τον γιαννικάκη να κανει κουμαντο τον συνδιασμό.

 3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Δεν βλέπουνε οτι εχει διαλυσει ο δήμος;; Δεν περιμενα ο κουνενάκη να έκανε τέτοιες γκαφες. Από που πηρε ο γιαννικάκης αέρα και βρίζει τους παντες;;

 4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Έχουνε δημιουργήσει ένα κλιμα τρομοκρατιας μεσα στο συνδιασμο για να μη τολμα κανείς να μιλησει. Σκετη κατάντια.

 5. Ο/Η Μαίρη Γιαννικάκη λέει:

  Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ «ΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ» ΑΠΑΝΤΑ

  Ονομάζομαι Μαίρη Γιαννικάκη και όπως προείπα είμαι η μεγάλη κόρη του «Νίκου της Σοφίας». Όχι η «βολεμένη», η άλλη! Αν θυμάστε εκείνη που πριν από χρόνια της φτιάξατε τους υπολογιστές στην επιχείρηση της και δεν μου θυμάμαι να μου κόψατε απόδειξη. Εκτός αν κάνω λάθος. Μέχρι σήμερα δεν είχατε κάποιο προσωπικό μένος απέναντι μου αν και κατά καιρούς αναφερθήκατε έμμεσα στο πρόσωπο του συζύγου μου και το κατάστημα μας. Μέχρι σήμερα ασχολείστε μόνο με τους γονείς και την αδελφή μου δημοσιεύοντας στο διαδύκτιο απαράδεκτους ισχυρισμούς και χαρακτηρισμούς για το σύνολο της οικογένειας μου!

  Θα ήθελα, λοιπόν, να σας ενημερώσω ότι ένας άνθρωπος που (κατά)κρίνει συνανθρώπους με τέτοιες χυδαιότητες και επιτρέπει σε άλλους να «κόβουν και να ράβουν» επί των χαρακτηρισμών αυτών δεν ασκεί κριτική ουσιαστικά. Απλά κάνει δημόσιο κουτσομπολιό.

  Δεν αισθάνομαι θιγμένη για τα όσα αραδιάζετε για τους γονείς μου. Εκείνοι είναι άνθρωποι αρκετά μεγάλοι να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Και εξάλλου δεν χρειάζεται με κανέναν τρόπο να αποδείξουν ότι «δεν είναι ελέφαντες» σε εσάς. Βεβαίως, θα ήθελα να πείτε στους αναγνώστες σας να έρθουν να με βρουν για να τους εξηγήσω εγώ τι άνθρωποι είναι οι γονείς μου και ειδικά ο πατέρας μου που σε αυτόν κυρίως αναφέρεστε με χαρακτηρισμούς που δεν μου επιτρέπεται να επαναλάβω διότι δεν μου το επιτρέπει η αξιοπρέπεια και το ήθος που έχω κληρονομήσει από την οικογένεια μου. Και, άλλωστε, κύριε Βασιλάκη, για ποιο λόγο θέλετε να στερήσετε το δικαίωμα τόσο από τον πατέρα μου όσο και από τους άλλους κυρίους- που με την ίδια αγένεια αναφέρεστε στα ονόματα τους και στην ιδιότητα τους- να ασκούν κριτική σε πρόσωπα και καταστάσεις και να εκφράζουν ανοιχτά και χωρίς περιστροφές την όποια αντίρρηση ή διαφωνία έχουν σχετικά με κοινωνικά θέματα ? Επειδή εκείνοι δεν έχουν blog να τα γραφούν σημαίνει ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος έκφρασης; Εκτός αν η σημερινή εποχή επιτάσσει να κατηγορούμε και να σχολιάζουμε ο ένας τον άλλον μόνο μέσω διαδικτύου. Να κάνετε την κριτική σας, κύριε Βασιλάκη. Εγώ είμαι μαζί σας. Εξηγήστε μου όμως ένα καλό λόγο που θα πρέπει να το κάνετε με τρόπο τέτοιο ώστε ο κόσμος να βγάζει συμπεράσματα μέσα από προσωπικούς σας χαρακτηρισμούς που, θα έλεγα μάλιστα, ότι είναι και ιδιαίτερα εμπαθείς. Μα τόση εμπάθεια πια; Θα ήθελα, μάλιστα, να παρατηρήσω ότι από το λίγο που ασχολήθηκα με το blog σας δεν είδα πουθενά την αντίθετη άποψη. Όλοι συμφωνούν μαζί σας, ε; Ή μήπως τα σχόλια που δεν σας «αρέσουν» απλά τα κατεβάζετε; Μήπως είναι λίγο (τηλε)κατευθυνόμενη η εικόνα που θέλετε να παρουσιάσετε; Αναρωτιέμαι…Και εδώ ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

  Ας έρθω, τώρα, στη Σοφία (του Νίκου) όπως συνηθίζετε να λέτε περιπαικτικά. Λες και δεν έχουν ονόματα. Είναι ουρανοκατέβατοι. Η μητέρα μου, κύριε, Βασιλάκη είναι μια πραγματική κυρία, όσο και αν θέλετε να αποδείξετε το αντίθετο. Ναι, επιλέχθηκε για τη θέση της Προέδρου. Πειράζει; Σας πειράζει, μάλλον, που η θέση της είναι έμμισθη. Και λοιπόν; Για ποιο λόγο τα προηγούμενα δυο χρόνια που ήταν πρόεδρος στην επιχείρηση της Μαρίνας και η θέση ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΜΜΙΣΘΗ δεν αναφερθήκατε σε αυτό; Διέθεσε όλο τον προσωπικό της χρόνο, έμεινε άυπνη και νηστική προκειμένου να διατελέσει το έργο της. Γιατί δεν είπατε «Μπράβο της». Αλλά σε αυτόν τον τόπο έτσι έχουμε μάθει να λειτουργούμε δυστυχώς. Η απαξίωση ανθρώπων είναι το καλύτερό μας. Λες και έτσι θα αποδείξουμε την ανωτερότητά μας. Κρίμα, διότι κοινωνία και δημοκρατία σημαίνει διάλογος παραγωγικός και συλλογική προσπάθεια και όχι δημόσιο «κατηγορώ» προκειμένου να ευλογήσουμε τα γένια μας.

  Εν τέλει, ας έρθουμε στη «βολεμένη» αδελφή μου. Μα τι γελοίο! Προκαλώ δημοσίως και εσάς προσωπικά και τους αναγνώστες σας να ερευνήσουν κάτω από ποιες συνθήκες έγινε η επιλογή του προσώπου της. Σας διαβεβαιώνω , λοιπόν, ότι η επιλογή της έγινε με απόλυτη διαφάνεια και απολύτως ΝΟΜΙΜΑ. Θέλω να προσπαθήσετε να αποδείξετε το αντίθετο, όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά για να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Το γεγονός ότι η μητέρα μας εκλέχθηκε από τους δημότες και αξιοποιήθηκε στο Δήμο μας δε σημαίνει ότι είμαστε στη θέση που είμαστε «χαριστικά». Τόσο η αδελφή μου όσο και εγώ έχουμε προσόντα και δυνατότητες που ούτε φαντάζεστε. Εκτός πάλι αν έχετε δίκιο και το πτυχίο της «βολεμένης» αδελφής μου δεν έπαιξε κανένα ρόλο μαζί με όλα τα υπόλοιπα απαιτούμενα προσόντα. Εσείς θα ξέρετε καλύτερα. Θλίβομαι πραγματικά. Γιατί δεν αφήνετε τα νέα παιδιά να προχωρήσουν στη ζωή τους μπας και δούμε μια άσπρη μέρα σε αυτόν τον έρμο και αγαπημένο τόπο; Γιατί στο τέλος θα χρήζουμε όλοι βοήθεια από την Κοινωνική υπηρεσία που «βολεύτηκε» η αδερφή μου. Τώρα όμως καταλαβαίνω τους ενδοιασμούς της να αναλάβει αυτή τη θέση. Όλα αυτά φοβούνταν.

  Στο εξής θα σας παρακαλούσα να είστε πιο προσεκτικός γιατί εκτίθεστε ανεπανόρθωτα. Και μιας και έχετε τόσο μεγάλο ρεύμα γιατί δεν βάζετε (ξανά) και εσείς υποψηφιότητα στις επόμενες δημοτικές εκλογές για να «διορθώσετε» τα πράγματα; Και εύχομαι αυτή τη φορά να εκλεγείτε γιατί την προηγουμένη δεν τα καταφέρατε. Δεν πειράζει, όμως. Ευκαιρίες υπάρχουν για όλους μας. Και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να εκλεγείτε γιατί θέλω πραγματικά να δω τι θα αλλάξετε και πως θα φέρετε την πρόοδο και την ευημερία.

  Εν κατακλείδι, ζητώ εγώ συγγνώμη για λογαριασμό του κυρίου Βασιλάκη από όλους τους ανθρώπους που έχουν απαξιωθεί ή προσβληθεί ανεπανόρθωτα μέσω της ιστοσελίδας του και από όσους θα συμβεί το ίδιο στο μέλλον. Εκτός αν ανθρώπινα και μόνο αποφασίσει να το κάνει ο ίδιος.

  Μετά τιμης,

  Μαίρη Γιαννικάκη

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σας παρακαλώ να αφήσετε και την δική μου άποψη να ακουστεί. Εάν αποφασίσετε να την απορρίψετε δεν νομίζω ότι θα λειτουργήσετε δημοκρατικά, πράγμα που δε νομίζω ότι και ο ίδιος θέλετε να συμβεί. Ευχαριστώ.

 6. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Κυρία Μαίρη Γιαννικάκη, δεν είναι στις προθέσεις μου να έχω κάποια αντιπαράθεση με το πρόσωπο σας. Ομως δεν μπορώ να μην κάνω κάποια σχόλια.

  1 ) Αναφερθήκατε στην επαγγελματική μου ιδιότητα και λέτε ότι δεν σας έκοψα απόδειξη για υπηρεσίες (και αμοιβές) που υπονοείτε ότι σας παρείχα. Ψεύδεστε. Κατ’ εντολή προμηθευτή σας είχα έρθει και από εσάς δεν εισέπραξα ούτε ένα ευρώ ώστε να έχω τέτοια υποχρέωση. Αντιθέτως, να σας υπενθυμίσω ότι σας παρείχα και υπηρεσίες πέρα των υποχρεώσεων μου, για τις οποίες δεν ζήτησα ούτε και πήρα χρήματα. Αυτό είναι το ευχαριστώ;

  2 ) Δεν ξέρω αν “το επιτρέπει η αξιοπρέπεια και το ήθος” σας, αλλά σίγουρο είναι πως δεν σας έχει ενοχλήσει στο ελάχιστον η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκα από τον πατέρα σας. Εξέφρασα το παράπονο μου (παρουσία τρίτων) στην μητέρα σας, ελπίζοντας ότι δεν θα υπήρχε συνέχεια, η οποία μου δήλωσε “άλλο αυτός και άλλο εγώ”. Κατόπιν αυτού, δημοσιοποίησα τη συμπεριφορά του πατέρα σας και έκανα τις ανάλογες κρίσεις. Εκτός και αν δεν έχω το δικαίωμα να απαντήσω σε ψευδείς, συκοφαντικούς και μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

  3 ) Επώνυμα και στα ίσια γράφω όσα γράφω και όχι πίσω από την πλάτη του καθένα, όπως ο πατέρας σας κάνει. Αν είχε το θάρρος θα μου τα έλεγε μπροστά μου και όχι πίσω από την πλάτη μου. Πείτε του λοιπόν να τιμά τα παντελόνια που φορά και όχι απλά να τα επικαλείται. Δεν είδα όμως να σας ενοχλούν στο ελάχιστο όσα ο πατέρας σας εδώ και εκεί λέει, αλλά ασχολείστε με το δικαίωμα μου να απαντήσω στην άδικη και συστηματική επίθεση το πατέρα σας. Γιατί δεν κοιτάζετε πρώτα τα του οίκου σας, αντί να προσπαθείτε να νουθετήσετε εμένα; Εκτός και αν ο “αφέντης” του σπιτιού δεν σηκώνει τέτοια…

  4 ) Αναρωτιέμαι, ανώνυμα και υβριστικά και χυδαία σχόλια που έχω δεχθεί σε αναρτήσεις που αναφέρονται στον πατέρα σας, από που προέρχονται; Αλλά αφήστε…

  5 ) Τα σχόλια είναι ελεύθερα, ειδικά όταν είναι επώνυμα (όπως και το δικό σας). Από τα υπόλοιπα σε όποιες ακραίες περιπτώσεις έχουν διαγραφεί, υπάρχει αναφορά και μπορείτε να εντοπίσετε τον αριθμό τους. Σας πληροφορώ δε πως τα σχόλια ξεπερνούν τα 2.500 και απηχούν, όπως και άρθρα αναγνωστών, διάφορες απόψεις.

  6 ) Ποτέ δεν αναφέρθηκα “στη Σοφία (του Νίκου)”, αλλά “στον Νίκο της Σοφίας”. Αν για σε κάποιον περιπαικτικά αναφέρομαι είναι στον πατέρα σας. Την μητέρα σας την σέβομαι, όπως και όλη την οικογένεια σας (με εξαίρεση του πατέρα σας). Μάλιστα σε ένα θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης κατόπιν κάποιων γεγονότων και εξηγήσεων, με τη μητέρα σας έπαψε για μένα να υπάρχει θέμα (υποθέτω και από μέρους της μητέρας σας).

  7 ) Προσωπικά δεν αμφισβήτησα τον νόμιμο της πρόσληψης. Βέβαια, καλό θα ήταν να μας λέγατε πότε και με ποιες διαδικασίες έγινε και αυτή, αλλά και η προηγούμενη στη ΔΟΥ. Ετσι, για να μην υπάρχουν σκιές…

  8 ) Και άλλα νέα παιδιά θέλουν να προχωρήσουν στην ζωή τους. Ενα από αυτά αναγκάστηκε να πάει σπίτι του και ένα άλλο το έψαχνε ο Τριανταφυλλόπουλος, για να αποδειχθεί πως δεν υπήρχε τίποτα με μεμπτό. Για αυτά δεν έχετε να πείτε τίποτα; Ή μήπως τα παιδιά της δικής σας οικογένειας μόνο έχουν αξία;

  9) Για το θέμα παλαιότερης υποψηφιότητας μου στον Δήμο, καλύτερα θα ήταν πληροφορηθείτε τον αριθμό των σταυρών που πήρα και να τους συγκρίνετε με αυτούς της μητέρας σας, πριν βιαστείτε να κάνετε και κάποιο άλλο πικρόχολο σχόλιο.

  10 ) Καλό θα ήταν πριν ζητήσετε για “λογαριασμό” μου συγνώμη, να ζητήσετε πρώτα για λογαριασμό του πατέρα σας, για όσα λέει (και θα πει) σε καφενειακού και παρασκηνιακού τύπου “συζητήσεις” που κάνει, πολλές φορές μεταξύ άναρθρων κραυγών και θεατρινισμών.

  Κλείνοντας, θα ήθελα να σας πω ότι γνωρίζω πολύ καλά αρκετά γεγονότα, άσχετα αν έχω αναφερθεί ή όχι σε αυτά (ή αν είναι επιτρεπτό ειδικά αν αφορούν οικογενειακά θέματα). Αντιπαρέρχομαι το ειρωνικό ύφος σας και σας συγχαίρω (ειλικρινά) για την προσπάθεια στήριξης της οικογένεια σας. Κατανοώ επίσης ότι μια και είναι πατέρας σας, λογικό είναι να του συγχωρείτε και να δικαιολογείτε παρεκτροπές και λάθη του, εκτός (ή και εντός) της οικογένειας σας…
  Τέλος, κυρία Γιαννικάκη, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την επώνυμη κατάθεση της άποψης σας και σας καλώ να ρωτήσετε τη μητέρα σας και τον πατέρα σας (ελπίζω σε σας να πει την αλήθεια), προκειμένου να επιβεβαιώσετε ή να διαψεύσετε όλα όσα έχω γράψει. Πιστεύω ότι δεν θα είχατε αναρτήσει αυτό το μακροσκελές σχόλιο αν γνωρίζατε την αλήθεια.

  ΥΓ: Από τη στιγμή που επώνυμα καταθέτετε την άποψη σας, δεν έχω κανένα λόγο να μην την φιλοξενήσω, όπως και οποιαδήποτε άλλη.

 7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Κόρη του είναι και οτι και να κανει θα τον δικαιολογησει. Τι να πει και αυτή….

 8. Ο/Η ΚΟΡΟΙΔΟ λέει:

  ΟΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ..ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ…
  ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ…
  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ….ΑΛΛΑ…ΛΕΩ ΑΛΛΑ…Η ΙΔΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ …ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???? Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ….ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΑΕΙ ΣΟΙ….
  Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ…Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ????
  ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ….

  ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ…ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ….ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ….Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ???

 9. Ο/Η Μαίρη Γιαννικάκη λέει:

  Κύριε Βασιλάκη,

  θα ήθελα και εγώ να κάνω κάποια σχόλια στα όσα αναφέρετε.

  1. Η επαγγελματική σας ιδιότητα δεν με αφορά και δεν σας επιτρέπω να μου λέτε οτι “ψεύδομαι”.Άλλωστε δεν γνωρίζω ποια ακριβώς είναι. Έχω συνηθίσει να μιλώ ξεκάθαρα και ανοιχτά χωρίς υπεκφυγές και χαρακτηρισμούς και ελπίζω το ίδιο να κάνετε και εσείς όταν συνομιλείτε μαζί μου. Συνηθίζετε να επισημένετε ποιος φοράει παντελόνια και ποιός όχι. Εγώ φορώ τα παντελόνια της ανοιχτής και ελευθερης έκφρασης και περιμένω να μου απευθύνεστε σαν κύριος προς κυρία. Δεν σας χαρακτηρισα εγω.Και ουτε προκειται να το κανω αν και πιθανως αυτο περιμενετε.Αληθεια ομως? Τι υπηερεσιες μου παρειχατε που εγω δεν θυμαμαι? Σας παρακαλω αν εσεις θυμαστε κατι να περασετε σημερα κιολας απο το χωρο της εργασιας μου να ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ.Να σας πω και ευχαριστω μια και το ξεχασα.Και αυτο οχι στα πλαισια της αντιπαραθεσης αλλα στα πλαισια των καλων συναλλακτικων σχεσεων.
  2.Ποια απροκλητη επιθεση δεχθηκατε απο τον πατερα μου? Εσεις καθημερινα του επιτιθεστε απροκαλυπτα και χωρις ενδοιασμους τοσο μεσα απο την ιστοσελιδα σας οσο και λεκτικα οπως με πληροφορουν.Καιεγω, οπως και εσεις λετε, το παραπονο μου αναφερω.Κι εγω οπως εσεις “εχω το δικαιωμα να απαντησω σε ψευδεις, συκοφαντικους και μειωτικους χαρακτηρισμους” και αυτο κανω μεσα απο αυτην την ανοιχτη συνομιλια μας.Δεν εχω κανενα λογο να κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου και να αφησω αυτην την τραγελαφικη κατασταση να εξελισσεται μενοντας αμετοχη. Σας αναφερω,δε, οτι καμια σχεση δεν εχω με την πολιτικη διοτι τη θεωρω “οχετο” και χρησιμοποιω μια λεξη που σας αρεσει, αν καταλαβαινετε τι εννοω.
  3.Κι εγω επωνυμα γραφω!Δε νομιζω οτι συμφερει κανενα σας να βρεθειτε σε προσωπικη αντιπαραθεση διοτι δεν ξερω ποιος θα βγει κερδισμενος απο αυτην την ιστορια. Πιστευω κανεις απο εσας. Αλλοι που περιμενουν στη γωνια. Και παλι μιλατε για παντελονια.Λετε, “Πείτε του λοιπόν να τιμά τα παντελόνια που φορά και όχι απλά να τα επικαλείται.”Δεν εχω να πω τιποτα σε κανεναν σε αυτο το υφος διοτι δε μου αρμοζει. Πειτε το εσεις.Λιγο πιο κοσμια, ομως, αυτη φορα διοτι τετοιου τυπου αναφορες θυμιζουν συμμοριες που τσακωνονται στη μεση του δρομου για το ποια θα υπεριχυσει.Βρε παιδια! Ηρεμηστε λιγο!Λετε επισης:”Γιατί δεν κοιτάζετε πρώτα τα του οίκου σας, αντί να προσπαθείτε να νουθετήσετε εμένα;” Τι ξερετε εσεις για τον οικο μου??Και με ποιο δικαιωμα αναφερεστε και ασχολειστε με αυτον?? Θελετε να σχοληθω κι εγω με το δικο σας? Τι σχεση εχουν οι πολιτικες πεποιθησεις και “κρισεις” με το δικο μου “οικο”? Πρεπει καποιος να σας υπενθυμισει καποιους βασικους κανονες του σαβουαρ βιβρ πριν προβαινετε σε τετοια απαραδεκτα σχολια. Λυπαμαι που ριχνετε τοσο χαμηλα το επιπεδο.Λυπαμαι ειλεικρινα.Εσεις ειστε εκεινος που ασχολειστε με τον οικο μου σε μονιμη βαση.Παντου.Οπου αναφερεται το ονομα της μητερας ή του πατερα μου.Για ποιο λογο? Θελω να δωσετε μια ξεκαθαρη απαντηση γιατι σας αφορα τοσο πολυ το τι γινεται στη δικη μου οικογενεια. Για ποιο λογο ασχολειστε τοσο πολυ με αυτην?
  4. Για ποια υβριστικα σχολια μιλατε? Σας εβρισα εγω? Δεν ξερω που αναφερεστε και δεν θα ασχοληθω με αυτο. Πλαναστε πλανην οικτραν αν τα οσα σχολιαζω τα θεωρειτε υβριστικα. Εγω θα σας πω ποιος σας βριζει? Εκτος και αν εννοειτε κατι αλλο που δεν καταλαβαινω.
  5. Πειτε μου πως μπορω να δω ολα τα σχολια που εχουν διαγραφει για να δω τελικα αν υπαρχει αντιθετη αποψη ή οχι.
  6.Δεν με συγκινει το γεγονος οτι σεβεστε την οικογενεια μου. Ο σεβασμος αποκταται μεσω διαφορων παραγοντων. Μας σεβεστε λοιπον ολους εκτος του πατερα μου…Τι ενδιαφερον. Εγω λοιπον τον πατερα μου τον τιμω για αυτο ακριβως που ειναι. Δεν περιμενω εσεις να μου πειτε ποιος ειναι. Σας ξαναειπα. Ελατε να με βρειτε να σας πω εγω ποιος ειναι. Δε με ενδιαφερουν καθολου οι πολιτικες σας αντιπαραθεσεις. Καθολου.Εσεις πρωτος το μεταφερατε σε προσωπικο επιπεδο και χαρακτηριζετε ετσι ενα ανθρωπο. Εσεις, το επαναλαμβανω. Δεν ειναι οι πολικη που σας κανει να ασχολειστε μαζι του. Εχετε προσωπικη εμπαθεια και μενος. Και συνεχιζετε…και το τραβατε στα ακρα.Απο τωρα και στο εξης λοιπον δε θα σας επιτρεψω να μεταφερετε ολα αυτα τα συναισθηματα προφασιζομενος πολιτικες και ιδεολογικες διαφοροποιησεις.Και νομιζετε οτι μεταξυ εσας και της μητερας μου δεν υπαρχει θεμα. Ειμαστε σοβαροι? Εμεις εχουμε οικογενεια. Θα ακουει και θα διαβαζει ολα αυτα που λετε και γραφετε για το συζυγο της αλλα δεν θα υπαρχει θεμα?Μα τι καθομαστε και συζηταμε? Τα αυτονοητα? Δηλαδη,λιγο λογικη πια σε αυτον τον τοπο.
  7. Παμε παλι στην αδελφη μου, λοιπον.Να ψαξετε κυριε Βασιλακη τις διαδικασιες που εγινε η προσληψη της. Θελω πολυ να ψαξετε. Γιατι αν σας τα πω εγω θα τα αμφισβητησετε και παλι. ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ και να μας πειτε. Οσο για την προσληψη της στη ΔΟΥ εσεις πρεπει να γνωριζετε καλυτερα μια και εκπροσωπειτε τη Νεα Δημοκρατια. Γιατι με τη δικη σας κυβερνηση μπηκε στη ΔΟΥ. Ή μηπως ο Γιαννικακης το καταφερε και αυτο? Μα εχει τετοια δυναμη τελικα? Να κοιταξουμε, δηλαδη, μηπως μπορω και εγω να “βολευτω” πουθενα.
  7. Ποιο παιδι αναγκαστηκε να παει σπιτι του? Γιατι ειρωνευεστε? Ειναι το τελευταιο οπλο σας? Οχι βεβαια. Δεν εχουν μονο τα παιδια της δικης μας οικογενεια αξια. Υπαρχουν πολλα πολλα αλλα. Αλλά αναμεσα σε αυτα τα αλλα παιδια ειμαστε και εμεις. Και σας ξαναρωτω: επειδη η μητερα μου κατεχει καποια θεση στο Δημο πρεπει να κανουμε στην παντα για να μην “παρεξηγηθουμε” και οπως τωρα γινεται αμφισβητηθει η αξια μας? Και η αξια του καθενος φαινεται μεσα απο τη δουλεια του και το εργο που παραγει. Ελατε! Αμφισβητηστε το και αυτο τωρα να “δεσει το γλυκο”.
  9.Δεν εχω καμια προθεση να κανω πικροχολα σχολια εγω. Γεγονοτα αναφερω οπως και εσεις. Ή δεν επιτρεπεται?Και εδω δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Τιθεται θεμα αποτελεσματος και πεπραγμενων. Ποιο ειναι το πικροχολο σχολιο που εκανα για εσας? Νομιζω οτι σας απευθυνομαι με ευγενεια και κοσμιοτητα.
  10. Ξαναρωτω. Στο “καφενειο” οι ανθρωποι δεν εχουν δικαιωμα να συζητουν και να εκφραζουν αποψεις?Μονο στο διαδικτυο γινεται? Δηλαδη, ενας ανθρωπος που πινει τον καφε του δεν εχει δικαιωμα να εκφρασει την αποψη του?Και αυτο ειναι παρασκηνιο, οπως το λετε εσεις. Τι να πω?Τι να πω? Γι αυτο αυτος ο τοπος παει κατα διαολου. Γιατι τρωγομαστε με τα ρουχα μας.

  Κλεινοντας και εγω σας λεγω οτι δεν εχω καμια ειρωνια στο υφος μου. Εχω ακριβως το ιδιο υφος με εσας οταν στο μπλογκ σας αναφερεστε σε προσωπα της οικογενειας μου. Δεν προσπαθω να “στηριξω” την οικογενεια μου, ουτε συγχαρητηρια περιμενω απο κανεναν. Ο πυρηνας της δικης μας οικογενειας ειναι τοσο δυνατος που κανεις δεν μπορει να διασπασει.Κανεις.Και να σας πω και κατι τελευταιο. Ο Θεος μονον συγχωρει. Αλλα πολλοι απο εμας εχουν την εντυπωση οτι ειναι ή μπορούν να λειτουργήσουν σαν Εκεινο. Να συγχωρησω τον πατερα μου? Γιατι τι εκανε σκοτωσε?Καιπαλι κανετε αναφορα στην οικογενεια μου. Λετε:”Κατανοώ επίσης ότι μια και είναι πατέρας σας, λογικό είναι να του συγχωρείτε και να δικαιολογείτε παρεκτροπές και λάθη του, εκτός (ή και εντός) της οικογένειας σας.” Μα ποιος σας εδωσε το δικαιωμα να ασχολειστε εσεις με την οικογενεια μου? Ποιος? Και υστερα να κοιταξω εγω να ασχοληθω “με τα του οικου μου”, ε? Λιγο συνειδηση κυριε Βασιλακη δεν εβλαψε κανεναν. Σταματηστε σας παρακαλω απαξ και δια παντος να ασχολειστε με το τι κανουμε και τι δεν κανουμε στο σπιτι μας. Δεν καταλαβαινω γιατι “καιγεστε” τοσο πολυ με αυτο το θεμα?

  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ καταθετω την αποψη μου επωνυμα. Και αυτο θα κανω. Ειπα τοσον καιρο να μην ασχοληθω με ολη αυτη την τραγελαφικη κατασταση αλλα πλεον ο κομπος εχει φτασει στο χτενι. Ασχοληθειτε με την πολιτικη και αφηστε τις οικογενειες μας στην ακρη. Δηλαδη, για ονομα του Θεου πια. Εθιξε κανεις τη δικη σας? Δε νομιζω.

  Ελπιζω να κατεβασετε λιγο τους τονους. Η ζωη ειναι μικρη για να την αναλωνουμε με τετοιο τροπο.

  Μετα τιμης,

  Μαιρη Γιαννικακη

 10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Γελοία ειναι τα επιχειρήματα σας εκτος και αν ζήτε σε άλλο τοπο και δεν ξέρετε το ποιον του πατερα σας.

 11. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  1 ) Με κοροϊδεύετε; Εσείς δεν είπατε πως είστε “εκείνη που πριν από χρόνια της φτιάξατε τους υπολογιστές στην επιχείρηση της και δεν μου θυμάμαι να μου κόψατε απόδειξη“; Και τώρα λέτε ότι δεν ξέρετε; Είχαμε κάποια συναλλαγή; Με πληρώσατε και μου διαφεύγει ώστε να μου λέτε ότι δεν σας έδωσα απόδειξη; Ή μήπως αυτό παραπέμπει στην επαγγελματική ιδιότητα της μητέρας σας; Ως τι πρέπει να εκλάβω την άσχετη με το θέμα αναφορά σας; Υποκρύπτει κάποια απειλή;

  2 ) Σας επαναλαμβάνω ότι ο πατέρας σας ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ και χωρίς να έχω ασχοληθεί στο ελάχιστο μαζί του έλεγε ότι έλεγε. Απευθύνθηκα, σας επαναλαμβάνω, στη μητέρα σας προκειμένου να μην έχει κάποια συνέχει το θέμα και έλαβα την απάντηση που έλαβα. Κατόπιν αυτού, λογικό ήταν να μην σιωπήσω. Ψευδώς αναφέρετε λεκτικές επιθέσεις από μέρους μου. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Σας καλώ και πάλι να ρωτήσετε…

  3 ) Μη θέλοντας να δώσω συνέχεια στην ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ επίθεση απευθύνθηκα στη μητέρα σας. Από την στιγμή που κράτησε αποστάσεις, για μένα ήταν μονόδρομος, αφού συνέχισε την ίδια τακτική. Δεν μπορεί να με σταματά ή να με παίρνει τηλέφωνο ο κόσμος και να με ρωτά “γιατί λέει αυτά που λέει ο Γιαννικάκης για σένα;”. Υπάρχουν και όρια… Να λυπηθείτε λοιπόν για λογαριασμό του πατέρα σας πρώτα απ’ όλα και αφήστε εμένα να κρίνω αν αν πρέπει να λυπάμαι και για τι….

  4 ) Δεν αναφέρθηκα σε σας. Θεωρώ ότι είστε αρκετά έξυπνη για να καταλάβετε ποιόν αφορούν τα σχόλια μου.

  5 ) Οσα σχόλια “έχω διαγράψει” στην πραγματικότητα δεν έχουν διαγραφεί εντελώς, αλλά μόνο το περιεχόμενο του σχολίου. Στη θέση τους υπάρχει σημείωση που λέει τον λόγο που διαγράφησαν. Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν μερικές ανάμεσα στα 2.500 και πάνω σχόλια.

  6 ) Σε προσωπικό επίπεδο το μετέφερε ο πατέρας σας από τη στιγμή που άρχισε να λέει αυτά που λέει για το πρόσωπο μου. Αν δεν θέλετε να το καταλάβετε, μπορείτε να συνεχίσετε να επιμένετε. Τα υπόλοιπα σχόλια, στον πατέρα σας έπρεπε να τα απευθύνετε.

  7α ) Για το θέμα της αδερφής σας, σεις μιλήσατε για νομιμότητα και όχι εγώ. Αν θέλετε να το διευκρινίσετε ή όχι δεν με αφορά. Εγώ απορίες δεν έχω.

  7β ) Εγώ ειρωνεύομαι; Σας είπα ρωτήστε τη μητέρα σας (για το ένα) και τον πατέρα σας (για το άλλο), να σας πουν σε τι αναφέρομαι.

  9 ) Μάθετε τι ψήφους πήρε ο καθένας και μετά ξανακουβεντιάζουμε….

  10 ) Βεβαίως μπορούν να κουβεντιάζουν όχι να βρίζουν και να συκοφαντούν, σταματώντας ακόμα και την κυκλοφορία…

  Κλείνοντας, δεν με αφορά τι κάνετε στο σπίτι σας. Τι προβλήματα έχετε ή δεν έχετε. Με αφορά όμως όταν η “οικογένεια” σας, αγγίζει το πρόσωπο μου. Οταν με βρίζει, με συκοφαντεί, με λοιδορεί. Και αυτό το κάνει και για άλλα πρόσωπα. Τις συμβουλές σας λοιπόν μην τις απευθύνετε σε μένα, αλλά στον αίτιο αυτής της κατάστασης. Εύχομαι ο πατέρα σας να είχε την ίδια ευθύτητα με σας και όχι πίσω από την πλάτη να επιδίδεται σε λεονταρισμούς. Σε άλλη περίπτωση, δεν θα είχε δημιουργηθεί και θέμα.

  ΥΓ: Από τη μια λέτε ότι μιλάτε επώνυμα και από την άλλη μου έρχονται από τη σύνδεση σας (ίσως από άλλον υπολογιστή) “ανώνυμα” (“astinomos”) σχόλια όπως αυτό.
  Νομίζετε ότι θα με εκφοβίσετε; Με κάτι πολύ χειρότερα σχόλια φτάσαμε εδώ. Πέστε σε αυτούς που τα γράφουν (θέλω να πιστεύω ότι δεν είστε η ίδια), να σταματήσουν τις ανοησίες.

 12. Ο/Η Μαίρη Γιαννικάκη λέει:

  Απαντώντας στο “ΚΟΡΟΙΔΟ”

  Γιατι ειναι προκλητικο να εργαζεται η αδελφη μου στην κοινωνικη υπηρεσια? Ψαξτε να δειτε αν υπηρχε αλλος με αναλογα προσοντα. Γιατι οποιος δουλευει στην εφορια ειναι επομενο οτι θα εκλεγει? Ο συζυγος μου πληρωνει ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ , κοροιδο. Γιατι φοβαστε να μου απαντησετε επωνυμα και τι σχεση εχει το γεγονος οτι ειστε ελευθερος επαγγελματιας? Εμείς τι ειμαστε?

  Να μπορουσα να σας δω ολους εσας τους ανωνυμους που σχολιαζετε. Μεινετε στην ανωνυμια σας!! Ντροπη σας. Μονο αυτο.

 13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Ειναι κακό στον ΡΕΜΑ να κτίζεις παλάτια, το νερό θα τα κάνει συντρίμια κομμάτια ……..

  Με παρέσυρε το ΡΕΜΑ, μάνα μου δεν είναι ψέμα ……

  Εκει ψηλα στην Πρίνα ….. ωχ λάθος, στον Υμητό ήθελα να πω …. υπάρχει ένα μυστικό …..

 14. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  @Μαίρη Γιαννικάκη 19:17,

  Συμφωνώ μαζί σας. Καλό θα ήταν να μην είναι ανώνυμα. Εμένα με βρίζουν χυδαία πολλές φορές και δεν γνωρίζω ποιος (το “ΚΟΡΟΙΔΟ” δεν σας έβρισε). Είναι από τα μηνύματα που αναγκάζομαι να διαγράφω το περιεχόμενο τους. Δυστυχώς διαπίστωσα, πως ακόμα και από τη σύνδεση σας δέχομαι ανώνυμα σχόλια.

 15. Ο/Η Μαίρη Γιαννικάκη λέει:

  Παμε καλα? Απο τη δικη μου συνδεση σας στελενει αλλος μηνυατα? Προσπαθησα να κρατησω τη συνομιλια σε πολιτισμενο επιπεδο. Δε μπορω μαζι σας. Απο τη δικη μου συνδεση? Τελικα εδω γραφει ο καθενας ο,τι θελει ανεμποδιστος. Τωρα εσεις ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ. Τελος, η επικονωνια μας. Απαξ και δια παντως. Και με σας και με ολους τους ανωνυμους φιλους σας.

 16. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Σας στέλνω στο email σας screenshot, ώστε να το διαπιστώσετε και η ίδια. Τα δικά σας μηνύματα και αυτό που υπογράφει ως “astinomos”, έχουν την ίδια διεύθυνση IP. Αν δεν το στείλατε εσείς, ελέγξτε από ποιόν άλλον υπολογιστή του δικτύου σας, έχει σταλεί και ανακαλέστε τον χαρακτηρισμό ότι ψεύδομαι, διαφορετικά θα αναγκαστώ να ανεβάσω και την σχετική εικόνα. Τέλος, κρατήστε την ψυχραιμία σας, όπως την έχω κρατήσει και εγώ τόσους μήνες ανεχόμενος αρκετά…

 17. Ο/Η Μαιρη Γιαννικακη λέει:

  Αν εχει γινει κατι τετοιο το θεωρω και η ιδια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μιλα αλλος για λογαριασμο μου. Το mail δεν το εχω λαβει ακομη. Φυσικα και θα ανακαλεσω τον ισχυρισμο εαν και εφοσον ανακαλεσετε και εσεις.Σαε βεβαιω οτι ειμαι απολυτως ψυχραιμη.

 18. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Εχει σταλεί στις 20:41, στο Email που έχετε δηλώσει. Σε ότι έχει σχέση με μένα, ήδη έχω δηλώσει εξ αρχής ότι “θέλω να πιστεύω ότι δεν είστε η ίδια”.

 19. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  συμφονω απολητα με τον μιχαλη αλλα κυριως με το σχολιο του κοροιδο.

 20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Ο μπαμπάς κρύβεται πίσω απο την κόρη? Δεν μπορεί να απαντήσει ο ίδιος?

  Γιατι η κόρη δεν ενοχλείται που λέει τους άλλους τιποτένοιους? Αν ελεγαν τον μπαμπα της ετσι θα της άρεσε?

 21. Ο/Η Μαιρη Γιαννικακη λέει:

  Σαφως και δεν ειμαι εγω.Εγω σας μιλω ανοιχτα. Δεν εχω κανενα λογο να φαινομαι σαν αστυνομικος ή αγροφυλακας. Κάνοντας όμως ping και ξερετε τι σημαινει αυτο φαινεται οτι δεν υπαρχει αυτη η διευθυνση ΙΡ (ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ). Ειλικρινα δεν καταλαβαινω.

 22. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Μέσα από το τοπικό δίκτυο σου δεν μπορείς να κάνεις ping σε αυτήν. Είναι η διεύθυνση που που σου δίνει ο παροχέας internet (wan IP). Αν για παράδειγμα πατήσετε εδώ θα δεις ποια είναι. Τονίζω για μια ακόμα φορά ότι δεν θεωρώ ότι το έκανες εσύ. Ομως βέβαιο είναι ότι κάποιος από τον χώρο σου το έκανε. Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα, ούτε να κατηγορώ άδικα και επειδή υποθέτω πως δεν υπάρχει μόνο ένας υπολογιστής στο δίκτυο σου, θα ήταν άδικο να έλεγα ότι εσύ το έκανες.

  Αν κάνεις μια βόλτα στους υπολογιστές σου, υποθέτω θα δεις από το ιστορικό (αν δεν το σβήσανε) από που έγινε. Ενημερωτικά γράφηκε από Firefox…

 23. Ο/Η Μαίρη Γιαννικάκη λέει:

  Ok! Ας μη συζηταμε αλλο. Κουραστηκα και στεναχωρηθηκα για αλλη μια φορα. Δεν πειραζει. Εκανα βολτα, δε βρηκα τιποτα. Εστω! θα το ανακαλυψω εν καιρω γιατι τιποτε δε μενει κρυφο. Δεν οδηγει πουθενα η συνομιλια. Δεν υπαρχει χρυση τομη προφανως.

 24. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Σας είπα ότι στάλθηκε από τον χώρο σας. Καλόπιστα θεωρώ ότι δεν το κάνατε εσείς. Μου είπατε ότι: “ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ” και δεν είδα να ανακαλέσετε. Θα σας παρακαλούσα να το κάνετε, ώστε να κλείσει το θέμα.

 25. Ο/Η Μαιρη Γιαννικακη λέει:

  Να ανακαλεσετε και εσεις. Δεν εχω κι εγω λογο να σας διαψευσω. Αλλωστε, εσεις ξερετε περισοοτερα πραγματα για τους υπολογιστες. Απλα μου κανει εντυπωση. Ποιος και γιατι?Σας υποσχομαι οτι εαν ποτε θελησω να επικοινωνησω μαζι σας θα γινεται παντα με την υπογραφη μου.

  Απαντωντας σε καποιους κυριους, αμφιβαλλω αν ο πατερας μου γνωριζει τι εχει συμβει σημερα. Ειμαι 31 χρονων και αναλαμβανω την ευθυνη των πραξεων μου για τον εαυτο μου. Σας πειραζει που εχω αντιθετη αποψη. Ο πατερας μου δεν εχει αναγκη να κρυφτει πισω μου. Οπως και κανεις δε θα πρεπει να κρυβεται πισω απο την ανωνυμια του.

  Τελος, μεσα απο αυτο το μπλογκ οχι μονο “τιποτενιο” δεν τον εχετε κατονομασει αλλα και πολυ χειροτερα. Σας παραπεμπω στα σχολια του αρθρου “Ειστε τιποτενιοι” και στο “ο Νικος της Σοφιας”.Γι αυτο και με πειραζει.Ας ελπισουμε οτι θα γινει παυση πυρος……..

 26. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Να ανακαλέσω τι; Δεν αμφισβήτησα ότι δεν το στείλατε εσείς. Τέλος πάντων όπως νομίζετε και θα κάνω και εγώ ότι νομίζω. Δεν θα κουβεντιάσω άλλο το θέμα αυτό.

  Για τα σχόλια μου για τον πατέρα σας, σας καλώ για πολλοστή φορά να μάθετε την σειρά των γεγονότων…

 27. Ο/Η Μαιρη Γιαννικακη λέει:

  Βεβαιως και να κανετε οπως νομιζετε. Και παλι σας λεω. ΔΕν ξερω ποιος και γιατι το εκανε αυτο. Το θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΞΤΟ και ΦΤΗΝΟ. Ναι, ας μην ασχοληθουμε αλλο.Δεν εχω τεχνικες γνωσεις σχετικα με τους υπολογιστες. Σας λεω και παλι. Δεν εχω λογο να αμφισβητησω εσας ή οτι καποιος το εκανε μεσα απο το δικο μου δικτυο. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να γινεται καταχρηση του ονοματος μου.

 28. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Εμεις δεν έχουμε την μαμά μας στην εφορία και λογικό είναι να φοβόμαστε να μιλησουμε επώνυμα γιατι δεν ξέρουμε πως μπορει να το πληρώσουμε

 29. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Κυρία Γιαννικάκη,

  Μου είπατε: “ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ” και σας παρακάλεσα να ανακαλέσετε τον χαρακτηρισμό, αλλά δεν το κάνατε.
  Χωρίς να σας κατηγορήσω ότι εσείς το στείλατε (έγινε από υπολογιστή σας, άσχετα αν αυτό το έκανε πιθανόν άλλο πρόσωπο), μου ζητήσατε ν’ ανακαλέσω και εγώ (άραγε τι, αφού δεν σας κατηγόρησα;).
  Κατόπιν αυτού παραθέτω το screenshot από την διαχείριση των μηνυμάτων, ώστε οι αναγνώστες να κρίνουν. Η αρχή της διεύθυνσης IP καθώς και το email έχουν αλλοιωθεί, μια και αφορούν προσωπικά δεδομένα και δεν θα ήταν επιτρεπτό να τα δημοσιοποιήσω:
  Σχόλια από υπολογιστή (ες;) Μαίρης Γιαννικάκη - 20090324

  Οπως βλέπετε είναι φανερό από που προέρχονται και τα δύο μηνύματα.
  Ειλικρινά λυπάμαι που δεν ανακαλέσατε τον άδικη και συκοφαντική κατηγορία και ελπίζω τουλάχιστον να ελέγξετε τα όσα σας ανέφερα σχετικά με τα αίτια της αντιπαράθεσης με τον πατέρα σας. Θα διαπιστώσετε, πως ούτε σε εκείνη την περίπτωση σας είπα ψέματα…

 30. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Απαράδεκτο και φτηνό αλλά μια συγνώμη δε ζητήσατε από τον Μιχαλη που τον κατηγορήσατε άδικα. Πεταξατε τη λασπη και μετά ούτε γάτα ούτε ζημιά.

 31. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Τα είπε η δεν τα είπε ο Γιαννικακης όσα γράφει ο Βασιλακης? Αν τα ειπε καλα εκανε και τα εβγαλε στη φορα.

 32. Ο/Η ΚΟΡΟΙΔΟ λέει:

  Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗ ΛΕΕΙ,ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ….ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ…ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ…

  ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ…
  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ…ΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΕΠΩΝΥΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ…ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ…ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΗ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ…

  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.
  ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ??? ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΣΑΣ(ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ)ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ.
  ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΑ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗ.

  ΤΕΛΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ… ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ???? ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ …ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ????
  ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΠΕΖΟΙ????
  ΕΡΩΤΩ…ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…ΕΧΕΤΕ ΑΔΕΙΑ….ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ….

  ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ…ΕΙΠΑΜΕ ΝΟΜΙΜΗ…

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ…ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ…
  ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ.

 33. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Ειναι γνωστος ο Γιαννικάκης και οι δικαιολογίες δεν μας πειθουν. Τη μεγαλύτερη ζημιά του Κουνενάκη αυτός την κάνει

 34. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Φαίνεται η κόρη του Γιαννικάκη δεν έχει πάρει χαμπαρι τι παίζεται με τον πατερα της. Γιατί δεν ρωτά και κάμποσο κόσμο να ακουσει τι λένε για αυτόν?

 35. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Παρακαλώ πολύ όχι με κεφαλαία.

 36. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Δεν μας ειπατε η αδελφή σας πως προσλήφθηκε στον δήμο;;;;

 37. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Έμαθε η κορούλα πως αναγκάσανε τον Λουκά να φυγει από την μαρίνα ή αυτος δεν ήτανε νεός και δεν ειχε όνειρα;

  Αξια ειχε και αυτο το παιδι που αναγκάστηκε να φύγει απο τον Άγιο για να βρει δουλειά.

  Καλά τα γραφει ο Μιχάλης και ας του την εχει πέσει ολο το συνάφι για να βγάλει το σκασμό.

 38. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Μπορουμε να μάθουμε που βρέθηκαν τα λεφτά και κτίστηκαν βίλες εκατομυριων ευρω και αγοραστηκαν μαγαζιά και σπούδασαν παιδια;
  Και μεις δυό μισθούς παιρνουμε αλλά ένα σπίτι με το ζόρι το έχουμε.

 39. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Από κανένα δεν διαψεύστηκαν όσα έγραψε ο Βασιλακης και όσοι ενοχλουνται να κλεισουν το στομα τους γιατι δεν τους φταιει αυτος που τα βγάζει στη φορα.

 40. Ο/Η ΚΟΡΟΙΔΟ λέει:

  Το κακό σε αυτή τη χώρα είναι ότι ψηφίζεις κάποιον και κυβερνά όλο του το σόι…
  Ετσι και σε αυτή την περίπτωση ψηφίστηκε η κα Βιδάκη Γιαννικάκη και δεν μας έφτανε ο συζυγος νταής σερίφης έχουμε τώρα και την κόρη να μας ζητάει να μην ομολούμε!!!!
  οπα ρε παιδιάαααα ένας ένας…΅Είπαμε είστε σόι ικανών με προσόντα και νομιμότητα!!!! αλλά σιγά σιγά γιατί δεν προλαβαίνουμε!!!!

 41. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Έχει δίκιο η κόρη ότι τιποτα δεν μένει κρυφό. Ούτε τα έργα και οι ημέρες του πατέρα της που μας το παιζει ανήξερη και περιμένει να το χάψομε. Ολη η πόλη ξέρει εκτος από αυτή. Ας ρωτήσει τον άντρα της να μάθει το σόου που δίνει κάθε μέρα ο πεθερός του.

 42. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  το νομιμο δεν ειναι και ηθικο οπως περι του αντιθετου μας λεει η κυρια,εγηνε πολυς λογος τελευταια για παρομιο θεμα αλλα καπιοι δεν θελουν να καταλαβουν.

 43. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Δεν είναι ηθικο και αποπάνω μας τη λενε κιολας. Μην μιλατε ρε κορόιδα εμεις οι γιαννικακηδες ειμαστε οι καλυτεροι και δεν μας αφηνετε να παμε μπροστα !!!!!

 44. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Έμαθε η μαιρούλα για τον μπαμπά της ή θαρρεί πως τον κατηγορούν άδικα?

 45. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Βασιλάκη μείνε σταθερός σε αυτό που κάνεις. Να ξυπνήσει ο κόσμος και να εκλέγει αυτους που μπορούνε να προσφέρουνε και όχι γιατι έχουνε υποχρέωση. Να τα χάλια μας.

 46. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Καλα να παθομε. Να μαθουμε άλλη φορα να προσέχουμε τι ψηφίζομε.

 47. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Ηρθε η…Μάρθα Βούρτση να υποστηρίξει τον κυνηγημένο από τη ζωή ανήμπορο πατερούλη της.
  Αράδιασε ένα σωρό ψέματα και όταν αυτά αντικρούστηκαν και κατέρευσαν ένα προς ένα, άρχισε τα: δεν ξέρω, δε γνωρίζω, δε θυμάμαι, δεν έχω τεχνικές γνώσεις, οκ ας μη συζητάμε άλλο.
  Μας έδειξε “τι επιτρέπει η αξιοπρέπεια και το ήθος που έχει κληρονομήσει από την οικογένεια της.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.