Ξεκινούν οι εκπτώσεις

Share

Με αφορμή τις εκπτώσεις που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα, καλό είναι να γνωρίζουμε από πριν τις τιμές των προϊόντων που επιθυμούμε να αγοράσουμε, ώστε να τις συγκρίνουμε με αυτές που θα υπάρχουν κατά την διάρκεια των εκπτώσεων.

Προσοχή στις μεγάλες εκπτώσεις. Συγκρίνεται τις αρχικές τιμές με ανάλογα προϊόντα άλλων καταστημάτων ώστε να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι τεχνητά υπερτιμημένα.

Οι βιτρίνες των καταστημάτων δεν πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μπορούμε  να κάνουμε συγκρίσεις ειδών και τιμών. Αλλαγή της βιτρίνας λόγω εκπτώσεων πρέπει να μας προβληματίζει, γιατί είναι πιθανό να γίνεται ώστε να παραπλανήσουν και να καταστήσουν δύσκολη την σύγκριση πριν και μετά τις εκπτώσεις.

Κατά την περίοδο των εκπτώσεων επωφεληθείτε κυρίως από εποχιακά είδη, τα οποία θα τα βρείτε φθηνότερα, και όχι είδη οικιακής χρήσεως, ηλεκτρονικές συσκευές, εξοπλισμό, έπιπλα, κλπ, των οποίων οι τιμές αυξομειώνονται καθ’ όλη την διάρκεια τους έτους και μπορείτε να τα βρείτε σε άλλη περίοδο ακόμα φθηνότερα.

Είναι υποχρεωτική η αναγραφή παλιάς τιμής και νέας τιμής σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στη βιτρίνα.

Αν το κατάστημα χρησιμοποιεί ποσοστά (%) για έκπτωση, τα ποσοστά θα πρέπει να είναι συγκεκριμένα ως προς το είδος ή την κατηγορία των ειδών. Η ένδειξη “έως” είναι παραπλανητική, βάσει νομοθεσίας και αν την συναντήσετε να αντιμετωπίστε τις με επιφυλακτικότητα.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.