Δεξί χέρι του Διευθυντή

Share

Συνεχίζει μέχρι σήμερα (επτά μήνες μετά), το εμπλεκόμενο πρόσωπο στην υπόθεση των ναρκωτικών, να είναι το δεξί χέρι του διευθυντή της κλινικής, ο οποίος και το έχει αναγορεύσει σε αποκλειστικό συνεργάτη.

ΧάπιαΕνώ είναι γνωστά τα γεγονότα στον ίδιο από την πρώτη στιγμή, μια και εκλήθη να ενημερωθεί, όχι μόνο δεν έχει κρατήσει αποστάσεις, αλλά πράττει το ακριβώς αντίθετο. Παρότι έχει τηρήσει μια περίεργη στάση, όπως η διαμαρτυρία του στον Διοικητή για τη δημοσιοποίηση του θέματος, δεν περίμενα στη συνέχεια να κρατήσει μια τέτοια στάση, η οποία σχολιάζεται από το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού του νοσοκομείου, το οποίο και διερωτάται για τους λόγους.

Τα ερωτηματικά είναι μεγάλα και πιστεύω ότι στη πορεία θα φανούν οι λόγοι. Σίγουρο πάντως είναι, πως ένα τόσο σοβαρό θέμα αντιμετωπίζεται με ένα τρόπο τουλάχιστον ύποπτο. Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, έχουν παρατηρήσει πως κάθε φορά που κάτι γίνεται στην εξέλιξη της υπόθεσης (πχ κλήση κάποιου προσώπου για κατάθεση), υπάρχει έντονος εκνευρισμός. Αυτό το γεγονός το είχα διαπιστώσει και ο ίδιος το διάστημα μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου…

Διαβάστε όλες τις αναρτήσεις για το θέμα πιέζοντας ΕΔΩ.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

37 Απαντήσεις

 1. Ο/Η maria λέει:

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο διαγράφηκε από τον διαχειριστή. Εχω κατά καιρούς δεχτεί μομφές, αλλά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, δεν υπάρχει καμία ανοχή σε ψεύδη και συκοφαντίες. Αν θέλετε να πείτε αυτά που λέτε, πηγαίνετε στην ασφάλεια Αγίου Νικολάου να τα πείτε. Επώνυμα και καθαρά, όπως έκανα εγώ όταν κλήθηκα.

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Δεν εχει παιδια αυτός;;

 3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Απο την κεφαλή βρωμει το ψάρι.

 4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Γιατί δεν λεει κανείς ονόματα να μάθουμε με τι εχουμε να κανουμε;;;; Μην τους παίρνει όλους η μπάλα.

 5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Καλε τέτοιο πάγκο στη λαϊκή και δεν θα έχει ένα χέρι βοήθειας;;;; Δυο χέρια έχει ο ανθρωπος.

 6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Άμα έχει κανείς πλατες δεν φοβάται.

 7. Ο/Η Nik λέει:

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο διαγράφηκε από τον διαχειριστή.

 8. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Nik ή logic ή KostasKostas ή Βαγγέλης ή …,

  όπως και στο παρελθόν σου είπα, μόνο επώνυμα αν θέλεις. Δεν ανέχομαι καμιά άλλη συκοφαντία. Γίνεται προανάκριση, πήγαινε να καταθέσεις ή βγες στον τύπο όπως είπες (αλλά δεν το έκανες). Αρκετά με τα παιχνιδάκια και το κύκλωμα που στηρίζετε λαμόγια.

 9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Μπα;; βγήκε απο τη ναφθαλίνη ο logic;;

 10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Λέτε να του πηγαινει η ριγέ στολή καλυτερα από την άσπρη;

 11. Ο/Η thunder λέει:

  Βρε logic πάλι ενοχλείσαι όταν ο Μιχάλης ασχολείται με το θέμα των ναρκωτικών;
  Προφανώς σε καίει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ επειδή έγραψε πως το εμπλεκόμενο πρόσωπο είναι το δεξί χέρι του διευθυντή.
  Οτι και να κάνεις ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ μέχρι να λάμψει η αλήθεια και οι υπεύθυνοι να πάνε ΦΥΛΑΚΗ.
  Ούτως ή άλλως το θέμα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη και όσους και αν επικαλούνται μερικοί, το ίδιο τους κάνει.

 12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Στα δυο αγγουρια στο τρίτο δώρο…..

 13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Απο σιει μούγιαν, μουγιάζεται!

 14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Γιατι ρε logic βγαίνεις επώνυμα;; Τι φοβάσαι και γιατί βγαίνεις με διαφορα ψευδώνυμα;; Εκτός και αν λες ψέματα ή έχεις σχεση με το σκάνδαλο και δεν θες να φανείς.

 15. Ο/Η Nik λέει:

  Καλά εσύ παντού το φάντασμα του logic βλέπεις…. γιατί;
  Αν και θάθελα να μουν κάποιος σαν αυτόν (άκουσα ότι είναι καθηγητής πανεπιστημίου κάτι τέτοιο). Τέλος πάντων αν θες δημοσίευε απόψεις ανεξαρτητες, αν δε θες αρκεσου σε αυτές των κλακαδόρων σου. Πάντως αυτή ενημέρωση αντικειμενική δεν είναι – όποιος διαφωνεί μαζί σου να μην μπορεί να πει την άποψη του. Να ξέρεις ότι στο τέλος χαμένη θα βγει η αξιοπιστία του μπλογκ σου και είναι κρίμα αυτό για την πόλη μας.

 16. Ο/Η Nik λέει:

  Και εγώ εναντίον της παράνομης συνταγογράφησης είμαι, αλλά αν μάθεις ονόματα (όπως μου είπαν, εγώ δεν έχω άμεση γνώση)ιατρών που κάνουν χρήση ισχυρών ουσιών (που θεωρείς εσύ ναρκωτικά)εξαιτίας της επαγγελματικής εξουθένωσης τους, θα πέσεις από τα σύννεφα…… έτσι για μη βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα…

 17. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  “Nik” 10:46,
  Κανένα φάντασμα δεν βλέπω. Εσύ (“Nik”) καθώς και ο “logic”, “KostasKostas” και “Βαγγέλης” είστε το ίδιο πρόσωπο που γράφει με διαφορετικά ψευδώνυμα, προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις.

  Σου ζήτησα λοιπόν, μετά από σειρά συκοφαντικών για το πρόσωπο μου σχολίων, αν θέλεις να γράψεις την άποψη σου και να με κατηγορήσεις για οτιδήποτε, να το κάνεις επώνυμα.
  Τέλος, σου διαφεύγει ότι δεν είμαι ενημερωτική ιστοσελίδα. Είναι προσωπικό Ιστολόγιο, τους όρους χρήσης του οποίου αποδέχεσαι όταν κάνεις χρήση του. Οποιος τους σέβεται, μπορεί ελεύθερα να εκφράσει την άποψη του.

  ΥΓ: Το τι θα ΄θελες να είσαι είναι δικό σου θέμα. Στη θέση σου θα προτιμούσα να είμαι ένας έντιμος και ευσυνείδητος επιστήμονας…

 18. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  “Nik” 10:51,
  Το αφήνω και αυτό το μήνυμα, μόνο για να φανεί η τακτική σου. Η υποκρισία και το ψέμα σου. Από την μια λες ότι δεν ξέρεις τίποτα παρότι εργάζεσαι στο νοσοκομείο και από την άλλη κατηγορείς συναδέλφους σου για “χρήση ισχυρών ουσιών“.
  Το γεγονός που καταγγέλεις είναι πολύ σοβαρό (αν είναι αλήθεια) και αν είχες έστω και το ελάχιστο δείγμα ευσυνειδησίας, θα έπρεπε να το έχεις καταγγείλει δημόσια και επώνυμα. Δυστυχώς, κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία και επιδιώκεις μέσα από τη λάσπη τη συγκάλυψη…
  Επειδή, δεν έχω σκοπό να επιτρέψω χωρίς αποδείξεις, να θίγονται έστω και αόριστα πρόσωπα καθώς και το κύρος του νοσοκομείου, δεν θα αναρτήσω κανένα άλλο σχόλιο σου. Μακάρι ότι στοιχείο έχεις, να το αναφέρεις στις αρμόδιες αρχές (ως έχεις υποχρέωση) όπως και εγώ έπραξα, ώστε να βοηθήσεις στην πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

  ΥΓ: Φαίνεται από αυτό το σχόλιο σου να παραδέχεσαι και να επιβεβαιώνεις ουσιαστικά το γεγονός που μήνες τώρα έχω καταγγείλει, άσχετα αν προσπαθείς μέσα από μια λογική συμψηφισμού να υποβαθμίσεις την σοβαρότητα του, λέγοντας ότι δεν είναι το μοναδικό.

 19. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο διαγράφηκε από τον διαχειριστή.

  Nik ή logic ή KostasKostas ή Βαγγέλης, έστω και “Ανώνυμος” είσαι το ίδιο πρόσωπο. Οπως σου είπα, αν έχεις κάτι να καταγγείλεις, να απευθυνθείς στις αρχές, αν πάλι θέλεις να σχολιάσεις, τότε μόνο επώνυμα. Δεν είμαι διατεθειμένος να παίξω το παιχνίδι του κυκλώματος σου.

  Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο που θα είναι ανώνυμο ή δεν γνωρίζω τον συγγραφέα του και προέρχεται από το νοσοκομείο θα διαγράφεται. Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και δεν θα δώσω βήμα έκφρασης, σε κανέναν (πιθανό) συκοφάντη ή συνήγορο υπεράσπισης έκνομων ενεργειών. Εσύ τυγχάνει να υποδύεσαι και τους δύο ρόλους.

  Αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχει θέμα ή αν νομίζεις ότι υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που παρανομούν, τότε μπορείς να απευθυνθείς στις αρμόδιες αρχές, όπως έχεις νομική και ηθική υποχρέωση.

 20. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Αυτός δεν ήταν που θα έβγαινε στις εφημερίδες?

 21. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Είναι και ρουφιανάκος ο logic

 22. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Ρε Nik ή όπως σε λένε, παρε μερικα lexotanil και ηρέμησε. Οτι και να κάνεις κουκούλωμα γιοκ.

 23. Ο/Η user λέει:

  Μωρέ ποιός είναι ο καθηγητής πανεπιστημίου?
  είναι αυτός που πριν κάμποσο καιρό έκανε ομιλία στους μηχανόβιους του Αγ. Νικολάου και υπέγραφε σαν καθηγητής πανεπιστημίου?
  δεν πιστεύω να αναφέρεται στο ίδιο πρόσωπο.
  ολόκληρος καθηγητής δεν έχει με τι άλλο να ασχολείται?
  έτσι είναι οι καθηγητές. προστάτες των πτωχών και αδυνάτων.
  Εύγε. τι να πει κανείς.

 24. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Στην Παντειο καθηγητές δεν ήταν αυτοί που φάγανε τα λεφτά μέχρι και τον μισθό του Σημίτη και τους σέρνουν στα δικαστήρια; Αν ειναι από αυτούς…….

 25. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Οι καθηγητές έχουν ασυλία;;;;

 26. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Nik καλύτερα κλακαδόρος παρά να έχω σχέση με ναρκωτικά….

 27. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Εφτά μήνες ειναι πολλοί και έπρεπε να ειχε ξακαθαρισει το θεμα για να μην αποθρασυνθούν

 28. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Να προσέχετε μην πάθετε τιποτα και πέσετε στα χέρια τους

 29. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Τι εγινε και σταματησε παλι η προανάκριση;

 30. Ο/Η user λέει:

  δύσκολο να σταματήσει
  Πάντως ορισμένοι ευελπιστούν ότι θα γίνει η θυσία της Ιφιγένειας και θα βγουν λάδι.

 31. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  και σε όλη την εκλεκτή παρέα ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, υγεία και του χρόνου στα σπίτια τους

 32. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την όλη πορεία της έρευνας σου, αλλά είναι δυνατόν να κτυπάς την κλινική που είναι κόσμημα όχι μόνο του νομου αλλά και της Κρήτης.
  τα πρόσωπα εντάξει αλλά η κλινικη τι σου φταίει?
  ειδικά το διευθυντή που είναι απόκτημα για τον τόπο μας.
  κανονικά έπρεπε να προταθεί για υψηλότερη θέση και όχι να συκοφαντείται.

 33. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Υποθέτω ότι το σχόλιο σου είναι ειρωνικό και δεν σοβαρολογείς, μια και πουθενά δεν κατηγορώ την κλινική, αλλά ούτε και νομίζω πως και ο ίδιος πιστεύεις όσα γράφεις.
  Οσο για τον διευθυντή της, υποθέτω πως θέλεις να τον κάνουμε Δήμαρχο;

  …Να σου πω …Δεν είναι και άσχημη ιδέα …ούτως ή άλλως δεν τον βλέπει και πολύ η κλινική του.
  Ακούω μάλιστα πως ετοιμάζει και διάδοχο που καιρό τώρα εκπαιδεύεται εντατικά και κατ’ αποκλειστικότητα…

 34. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  παντως η κλινική σαφώς είναι κόσμημα για τον τόπο μας και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στη διεύθηνση.
  δεν αφήνει κουνούπι να περάσει χωρίς να αφήσει τον οβολό του. έτσι λενε οι κακές γλώσσες. πάντως αν αναλογιστείς τι έχει πρέπει οι γιατροί να βγάζουν εκατομύρια από το μισθό τους.
  πάντως για τα ναρκωτικά μάλλον πάει για κουκούλωμα η υπόθεση από ότι ψιθυρίζεται.
  αλλιώς γιατί να καθυστερεί τόσο.

 35. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Το θέμα δεν μπορεί να κουκουλωθεί. Είναι τόσο μπλεγμένο και με διάφορους τρόπους, που κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο. Πιστεύω πως παρά τις επιθέσεις που έχω δεχτεί, έχει εξασφαλιστεί ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.
  Το μόνο ζήτημα για μένα, είναι πόσο βαθιά θα μπει το μαχαίρι. Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα αποτελεί για μένα μια θλιβερή δικαίωση, γιατί ευχή μου θα ήταν να μην είχε ποτέ υπάρξει ένα τέτοιο ζήτημα.
  Εννέα μήνες μετά (νομίζω πως είναι συμβολικό το διάστημα), θέλω να πιστεύω πως βρισκόμαστε κοντά σε εξελίξεις…

  ΥΓ: Εγώ για “οβολό” δεν έχω ακούσει… μόνο κάτι για “πάγκους” και “αγγούρια”…

 36. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  μη λες μεγάλα λογια. ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται

 37. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Νομίζω είμαι αρκετά προσεκτικός στα σχόλια μου. Γι’ αυτό και εξέφρασα την απορία μου “πόσο βαθιά θα μπει το μαχαίρι”…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.