Οταν σου φταίει ο γαϊδαρος…

Share

Ελειπα εκτός κανά δυο μέρες και δεν είχα τη δυνατότητα να σχολιάσω τη επιστολή του Αντώνη Ζερβού και τις αναφορές στο πρόσωπο μου.

Να συμφωνήσω μαζί του ότι προφανώς και δεν ομιλώ για λογαριασμό του, ούτε και βέβαια υπήρχε ή υπάρχει κάποια “συνεννόηση”, μια και είχαμε να μιλήσουμε μερικούς μήνες…

Επί της ουσίας, δεν επιθυμώ κάποια αντιπαράθεση. Αλλωσε, δεν ήταν το αίτιο του άρθρου μου. Καταλαβαίνω ότι ενοχλήθηκε από την “σύγκριση” που έκανα με τον Δημήτρη Κουνενάκη, αλλά ούτε στις προθέσεις μου ήταν, ούτε και είχα σκοπό να του δημιουργήσω κάποια αναστάτωση, πέρα του να εκφράσω μια προσωπική άποψη, όπως κάθε ένας και κάθε μια έχει δικαίωμα.

Θα μπορούσα τη σύγκριση να την είχα κάνει με οποιονδήποτε άλλο τέως Δήμαρχο. Θεώρησα ότι η σύγκριση με αυτόν που είχε υποστηρίξει την προηγούμενη φορά ο κομματικός χώρος του κ. Ζερβού, θα ήταν καταλληλότερη για την μεταφορά των σκέψεων μου.

Το μόνο που θέλω να πω, και κλείνω, είναι ότι όταν σου φταίει ο γαϊδαρος δεν κτυπάς το σαμάρι…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. Ο/Η George λέει:

    Δίκιο έχεις Μιχάλη, αλλά που να το βρεις σε αυτό τον τόπο;;;;;;

    Όλοι νομίζουν ότι είναι σωτήρες!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.