Ευχαριστώ τον κ. Βάρδα!

Share

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου κ. Γεώργιο Βάρδα, που επιβεβαιώνει ότι δεν είμαι ψεύτης και συκοφάντης. Πράγματι, σύμφωνα με την επιστολή του που δημοσίευσε η έγκριτος εφημερίδα σας, έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση.

Επί υπαρκτών στοιχείων και γεγονότων βασίζονται και οι υπόλοιποι χαρακτηρισμοί μου1, ώστε ουδείς είναι σε θέση να τους αμφισβητήσει.

Ας μην επιρρίπτουν λοιπόν οι κύριοι του «Σύγχρονου Δήμου» σε μένα τις ευθύνες για τις αναφορές μου, αλλά σε αυτούς οι οποίοι δια των πράξεων τους μου έδωσαν και μου δίνουν το δικαίωμα. Τις «αθλιότητες, τις συκοφαντίες και τον ξεπεσμό», ας τα αναζητήσουν στον οίκο τους.

Σε ότι έχει σχέση με τον κ. Βάρδα ο οποίος δηλώνει «δεν ντρέπομαι», να επισημάνω ότι το αδίκημα για το οποίο έχει καταδικαστεί, είναι ατιμωτικό και δεν διαγράφεται ποτέ από το ποινικό μητρώο. Ο χαρακτηρισμός δε, «συκοφαντική» σημαίνει ότι υπήρχε γνώση του ψεύδους!

Μάλιστα, η ΟΛΜΕ χαρακτηρίζει σχετικό έγγραφο του κ. Βάρδα ως «κατάπτυστο», δηλώνοντας ότι «παραπέμπει σε μεθόδους χαφιεδισμού». Συνυπογράφεται δε, από τον Γενικό Γραμματέα της ΟΛΜΕ κ. Καλομοίρη, στέλεχος του ΣΥΝ και «σύντροφο» του σημερινού μας Δημάρχου.

Παρόλα αυτά, ο κ. Κουνενάκης πρότεινε και τοποθέτησε τον κ. Βάρδα ως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τιμώντας(;) με αυτό τον τρόπο τη δράση του…

Κάθε άλλη κρίση μου για τα γραφόμενα του κ. Βάρδα, αλλά και τις ετερόκλητες συμμαχίες στον Δήμο είναι περιττή.

Να συμπληρώσω μόνο, ότι δεν μου αρέσει να κάνω χρήση ιδιοτήτων. Δεν έχω ανάγκη να αντλήσω κύρος από καμία, προκειμένου πίσω της να αποκρύψω μεθόδους και συμπεριφορές καταδικαστέες. Αλλωστε, οι ιδιότητες δεν αποτελούν κολυμβήθρα του Σιλωάμ και μέσον εξαγνισμού αμαρτιών…

Κλείνοντας, να επαναλάβω ότι ομιλώ ως Δημότης, ως απλός πολίτης. Και παρά τον ενίοτε σκληρό μου λόγο, ποτέ δεν είχα ούτε έχω την πρόθεση να αδικήσω κανέναν. Με ενδιαφέρει ο τόπος μου και με τις παρεμβάσεις μου στοχεύω να γίνει καλύτερος. Επιδιώκω το ήπιο κλίμα, αλλά αυτό δεν μπορεί να ταυτίζεται με την σιωπή, την έλλειψη κριτικής, την απουσία παρέμβασης.
Αν κάποιοι ενοχλούνται από την παρουσία μου, καλό είναι να συμβιβαστούν με την ιδέα.

Εγγραφο κ. Βάρδα & έγγραφο ΟΛΜΕ. Πιέστε πάνω στην εικόνα που θ’ ανοίξει για μεγέθυνση των εγγράφων.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Σχόλια

  1. 22 Ιουνίου 2008

    […] Ευχαριστώ τον κ. Βάρδα! ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 21:06 | […]

  2. 18 Σεπτεμβρίου 2010

    […] με θέμα «Ευχαριστώ τον κ. Βάρδα!» […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.