Προσπάθεια απόκρυψης

Share

Ο κ. Λεωνίδας Κλώντζας, ο οποίος διαχειρίζεται το ιστολόγιο του Δήμου Αγίου Νικολάου, αφαίρεσε την δυνατότητα προβολής του προφίλ του.

Ομως, επειδή έχω μάθει να συλλέγω στοιχεία, για το αρχείου αλλά και για να μπορώ να αποδείξω τα λεγόμενα μου, είχα αποθηκεύει τη σελίδα αυτή ως εικόνα.

Πατήστε πάνω της για να δείτε το προφίλ του, καθώς και τα ιστολόγια που διαχειρίζεται.

Επίσης, άλλαξε το όνομα του συντάκτη και τώρα εμφανίζεται ως “Λ.Κ.”, αντί για “Δήμος Αγίου Νικολάου” που ήταν μέχρι σήμερα το πρωί. Μόνο και που εδώ έχω αποθηκεύσει τις σελίδες και αν χρειαστεί θα τις παρουσιάσω. Βέβαια πρόλαβαν να τις δουν και αρκετοί επισκέπτες, ώστε να μην κάνουν το λάθος να το αμφισβητήσουν και αυτό.

Η προσπάθεια απόκρυψης της πραγματικότητας και συγκάλυψης στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τους αναγνώστες σε συμπεράσματα, καθιστά ακόμα πιο δυσχερή τη θέση τους.

Σε προηγούμενη καταχώρηση1 σχολίασε ο κ. Λεωνίδας Κλώντζας και στην ουσία αποκαλύφθηκαν μια σειρά από γεγονότα. Εχει ενδιαφέρον να διαβάσετε τα σχόλια.

Οταν μόνοι τους με τις προχειρότητες τους ξεσκεπάζονται, δεν υπάρχει λόγος να συμπληρώσω κάτι άλλο.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

12 Απαντήσεις

 1. Ο/Η ΜaRi λέει:

  Ας με βοηθήσει κάποιος να καταλάβω ποιες ανάγκες δημοτών καλύπτει η λειτουργία ενός blog του Δήμου;;

  παρέχει τη δυνατότητα άμεσης έκδοσης πιστοπιοιτικού γεννήσεως μήπως;;
  μπορώ να εξοφλώ λογαριασμό ύδρευσης με χρέωση πιστωτικής κάρτας μήπως;
  η μήπως στις 100 ηλεκτρονικές συναλλαγές κερδίζω εισήτηριο μονοημερης κρουαζέριας στη Σαντορίνη;
  μου παρέχει άμεση ανοικτή επικοινωνία με τον δήμαρχο να μου λύνει τα προβλήματα μου ως δημότης;
  είναι προσπάθεια του Δήμου να ακούσει τα παράπονα των δημοτών και να ενεργήσει δραστικά.. κατί σαν «κύτιον» παραπόνων μήπως;

  Ειναι ολοφάνερο ότι είναι αποτέλεσμα απερίσκεπτης μίμησης.Στα λεξικά η τάση αυτή καταγράφεται «πιθηκισμός».

  Έχω θέμα με την έλλειψη φαντασίας..ανακατεύομαι βρε παιδάκι μου..

  Και να δεχτώ ότι ο Δήμος μου από τις συνεργασίες του είδε σε άλλο δήμο κάτι αξιόλογο και το μιμήθηκε προς όφελος των δημοτών……..το να μιμηθεί όμως έναν χυδαιολόγο σε δύο τινά συμπεράσματα με οδηγούν: ή ότι υπάρχει συμφωνία ήθους και αντιλήψεων με ένα χυδαιόλογο ή υπάρχει μεγάλη ανάγκη έστω διαδικτιακής παρουσίασης ενός «έργου» που επιτελείται,γιατί οι δημότες λανθασμένα πιστεύουν ότι η πόλη έχει εγκαταλειφθεί-

 2. Ο/Η Λεωνίδας Κλώντζας λέει:

  Μιχάλη, σε παρακαλω ξεμπλοκαρε (ενέκρινε) την απαντηση που εγραψα πριν απο 10 ωρες…

 3. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Δεν έχω μπλοκάρει απαντήσεις-σχόλια. Απλά γίνεται έλεγχος για πιθανό υβριστικό περιεχόμενο. Οταν κάτι τέτοιο γίνεται, υπάρχει αναφορά και αιτιολόγηση.

  Μόλις πριν λίγο ξέμπλεξα από τη δουλειά μου και μπήκα στο Ιστολόγιο μου. Δεν έχω τη δυνατότητα να είμαι πάνω από τον υπολογιστή 24 ώρες. Το κάνω από χόμπι στον ελεύθερο χρόνο μου και αν φυσικά έχω την διάθεση, ειδικά τώρα το καλοκαίρι να κλειστώ μέσα!

  Σχόλια υπάρχουν αγαπητέ Λεωνίδα και από άλλους χρήστες, που όμως έχουν διαβάσει τους όρους και έχουν την κατανόηση και την υπομονή να περιμένουν.

  Να ξεκαθαρίσω λοιπόν, ότι ΔΕΝ υπάρχει κανένα θέμα λογοκρισίας.

 4. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Αγαπητέ Λεωνίδα (αν δεν κατάλαβες το σχετικό σχόλιο), τα περί 1000 ραβδισμών αφορούσε εμένα, για αυτά που γράφω ή λέω και όχι το πρόσωπο σου… Ηταν ειρωνικό για αυτούς που έχουν ξεσηκωθεί για την κριτική μου.

  Σε ότι έχει σχέση με το ιστολόγιο του Δήμου, βεβαίως και
  με αφορά, από την στιγμή που υπάρχουν αναφορές στο πρόσωπο μου και από τη στιγμή που ως πολίτης, έχω το δικαίωμα να κρίνω το περιεχόμενο του.

  Το αν είναι ή όχι του Δήμου, αποδείχθηκε με το όνομα του συντάκτη “Δήμος Αγίου Νικολάου”, άσχετα αν το άλλαξες μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε. Εκτός αν δηλώνεις ότι γινόταν εν αγνοία του Δήμου, οπότε πρόκειται για αντιποίηση αρχής… Αλλά δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι τέτοιο, μια και κόμα και το email επικοινωνίας είναι αυτό του Δήμου!

  Και φυσικά δεν έχει σημασία ποιος κάνει το blog του Δήμου. Εχει όμως σημασία αν αυτός έχει οριστεί από τον Δήμο και αν αυτό το blog χρησιμοποιείται για άλλους σκοπούς.

  Οσο για την αβάντα… μπορεί να τη διαπιστώσει κάθε επισκέπτης. Προβάλεις όχι δραστηριότητες (όπως λες ότι είναι-ήταν ο σκοπός του) αλλά και ανακοινώσεων συνδυασμού (του ενός μόνο) και μάλιστα με ανύπαρκτη δεοντολογία;
  Τέλος, πως είναι δυνατόν να στερούμαι το δικαιώματος, από τη στιγμή που δέχομαι προσωπική επίθεση ή θίγομαι να απαντήσω;

  Οπως έχεις διαπιστώσει εδώ, είναι ελεύθερος να γράψει όποιος θέλει και ότι θέλει, ακόμα και εναντίον μου.

  Σ’ ένα δημοτικό είναι ανεπίτρεπτο, αντιδημοκρατικό, για να μην πω αντισυνταγματικό.

  Από τη στιγμή που το blog είναι ανοικτό και προσβάσιμο από οποιονδήποτε, σημαίνει (σύμφωνα με τα λεγόμενα σου) ότι γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη του Δήμου και αρμοδιότητα και την ευθύνη των κανόνων την έχει ο Δήμος και όχι εσύ.

  Η προσωπική γνώμη του καθενός δεν μπορεί να να γίνεται κανόνας, παρά μόνο αν από κάπου εν λευκώ, έχεις αυτή την εξουσιοδότηση. Και το πρόβλημα μου προφανώς, δεν είναι με το δικό σου πρόσωπο αγαπητέ Λεωνίδα, αλλά με αυτόν-αυτούς, που σου έδωσαν αυτή την εξουσιοδότηση.

  Αν ήθελες ένα blog για να γράφεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ότι θέλεις, ή για τον δήμο ή για οτιδήποτε άλλο, σου επαναλαμβάνω, θα μπορούσες(ατε) να χρησιμοποιήσεις(ετε) το satleo για παράδειγμα (όπως εγώ χρησιμοποιώ vasilakism.gr) και φυσικά ένα τίτλο που δεν θα δημιουργεί παρανόηση για τον κάτοχο και τον διαχειριστή του blog.

  Παρά το ότι έχω κάνει ξανά αυτή την επισήμανση, το blog παραμένει ως έχει, που σημαίνει πλέον ότι είναι συνειδητή αυτή η επιλογή.

  Τα υπόλοιπα είναι για τα πανηγύρια…

 5. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Οσο για την προτροπή σου Αγαπητέ Λεωνίδα, να ασχοληθώ με τα προβλήματα της πόλης και να κάνω την κριτική μου, να σου επισημάνω ότι έχω δεχθεί ακόμα και απειλές παρουσία μαρτύρων. Δεν είδα πουθενά να πεις αν συμφωνείς ή όχι.

  Αν αποδέχεσαι την τακτική του Δημάρχου να συμφωνεί σχεδόν με αυτό το γεγονός (και άλλα) ή να με αποκαλεί ακόμα και ηθικό αυτουργό εμπρησμών!

  Αν συμφωνείς με την καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων στον εργολάβο… Αν συμφωνείς με την καταπάτηση για παράδειγμα του Αλμυρού από τον ίδιο τον Δήμο… Και άλλα πολλά…

  Αλλά είπαμε είσαι “ανεξάρτητος” και μπορείς να λες ότι θες, ενώ εγώ είμαι “αντίθετος…

 6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Πράγματι ο Λ.Κ. έχει το γνώθι σαυτόν.
  Οντως είναι πολύ αστείο να στηρίζει το δήμαρχο….

 7. Ο/Η George λέει:

  Μας δουλεύουν;

  Αφού λένε “To blog του Δήμου μας” και παρακάτω “Εμείς σας πληροφορούμε και εσείς κρίνετε” τι μας τσαμπουνά ο λεωνίδας ότι δεν είναι του δήμου;

  Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένει αφού είναι λάθος. Να το κλείσει να μην εκτείθεται άλλο ο δήμος.

 8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Αν το κλεισει George τι θα κάνει μετα;

  Θα πρεπει να συνεχισει τις πεζοποριες του στη φυση και ισως περασει απο τον Αλμυρο και διαπιστωσει ιδιοις ομμασι το οικολογικο εγκλημα που συντελεστηκε.
  Αν περασει ομως απο κει, τι πρεπει να κανει;
  Να καταγγειλει τον υπευθυνο. Και ποιός ειναι ο υπεύθυνος George;;; Θα τολμησει να τον καταγγειλει δημοσια;

  Γι’ αυτο σου λεω, αστον καλυτερα να ασχολειται…..

 9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Αφου αφησε ένα μηνυμα με πολύ ειρωνία εκμεταλλευόμενος τη φιλοξενία του ιστολογίου σου ο Λεωνίδας εξαφανήστικε.

  Καλά έκανες και έβαλες τα σχόλια του. Δεν πρέπει να τους αντιμετωπίζεις με τον τρόπο που το κάνουν αυτοι.

 10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Βρε Λεωνιδα, που χαθηκες;
  Μηπως πηγες στον Αλμυρο;

  ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΕΙΔΕΣ.

 11. Ο/Η admin λέει:

  George, το έβγαλε και αυτό!!!!!!!

  Εχει αφήσει το email του δήμου και τον τίτλο.

  Ρε δεν παίζεται ο άνθρωπος. Μας δουλεύει μπροστα στα ματια μας!!!!!!!

  Τι άλλο θα δούμε;;;;;;;;;;;;

 12. Ο/Η George λέει:

  Είδα ότι εβγαλε και τις ανακοινώσεις του Σύγχρονου Δημου αλλα συνεχίζει να γράφει πάνω ότι είναι το blog του δήμου Αγίου Νικολάου και να έχει και το email του δήμου!!!! Αρα οι διαψεύσεις του ότι δεν είναι του δήμου πεφτουν στο κενο………..

  Έβαλε και νέα σχόλια σήμερα αλλά δεν αφήνει να γίνει κανένα σχόλιο. Αποκλειστικό λιβανισμα !!!!!

  Το ότι αφαίρεσε τις ανακοινώσεις δείχνει σαν να παραδέχεται ότι έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Καλό θα ήτανε να αποφάσιζε ο δήμος ποιος θα γράφει και ποιος θα είναι υπευθυνος και όχι προφορικά να έχει ο δήμαρχος ορίσει τον Λεωνίδα να κάνει τον εκπρόσωπο του δήμου στο internet.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.