Προφάσεις εν αμαρτίες…

Share

Περίμενα από τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου να έχει το θάρρος να μου απαντήσει. Αντ’ αυτού κρυβόμενος και επιβεβαιώνοντας τα γραφόμενα μου, στέλνει «απάντηση» δια του γραφείου τύπου του Δήμου, αλλά με την υπογραφή «Σύγχρονος Δήμος»!!!
Εν πάσει περιπτώσει, στη δημοτική αρχή απευθύνθηκα και από αυτή περίμενα απαντήσεις.
Τον Δήμαρχο κατηγόρησα και από αυτόν περίμενα αποδείξεις
περί του αντιθέτου.

Και τι επιχειρούν; Να αποδείξουν ότι κινούμαι από αντιπολιτευτικά κίνητρα και είμαι αντίθετος τους. Για την οικονομία του χώρου να συμφωνήσω. Αυτό όμως δεν μου στερεί το δικαίωμα να ασκώ κριτική.
Επί της ουσίας,
οι δημοτικοί μας άρχοντες μου δίνουν με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους, το δικαίωμα για όσα λέω ή γράφω.

Το ζητούμενο λοιπόν, δεν είναι τα κίνητρα μου, αλλά αν όσα μέχρι σήμερα έχω σχολιάσει και καταγγείλει είναι αλήθεια ή ψέματα. Σε αυτά, καμία απάντηση δεν έχω πάρει, ούτε από τους υπευθύνους στους οποίους έχω απευθυνθεί με την ιδιότητα του δημότη Αγίου Νικολάου.

Απαίτηση μου είναι να λάβω τις ζητούμενες απαντήσεις από τη δημοτική αρχή, και όχι από κάποια «παράταξη» στην οποία μπορεί να ανήκει ο Δήμαρχος, αλλά δεν έχει καμιά άλλη μορφής εξουσία και αρμοδιότητα.
Εκτός και αν
ο Δήμαρχος έχει εγκαταστήσει κάποιας μορφής ιερατείο στον Δήμο, ως νοσταλγός και οραματιστής ολοκληρωτικών καθεστώτων, όπου την πραγματική εξουσία δεν την έχουν οι «εκλεγμένοι» (ούτε βέβαια και ο λαός)…

Θα μπορούσα να μπω στην ουσία όσων αναφέρονται στην ανακοίνωση του καλούμενου ως «Σύγχρονου» συνδυασμού, όμως δεν θα ωφελούσε. Αναρωτιέμαι αν πιστεύουν όσα γράφουν ή αν τα γράφουν για να τα πιστέψουν!

Δυστυχώς, «Το πρόβλημα με τους περισσότερους από μας, είναι ότι προτιμούμε να καταστραφούμε από την κολακεία, παρά να σωθούμε από την κριτική».
Ο Δήμαρχος μας επέλεξε την κολακεία.
Ποσώς με ενδιαφέρει αν θα σωθεί αυτός και η παρέα του. Εμένα με ενδιαφέρει ο Δήμος και το μέλλον του. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ασκώ την κριτική μου και εκφράζω δημόσια και επώνυμα τις απόψεις μου. Και ας δέχομαι τις κάθε μορφής επιθέσεις που φτάνουν ακόμα και σε απειλές.

Δηλώνω λοιπόν ότι όποιων μεθόδων και αν μετέλθουν, θα είμαι παρών. Να επισημαίνω, να δημοσιοποιώ, να κριτικάρω, να αντιπαρατίθεμαι, να ξεσκεπάζω και να μην αφήνω να θαφτούν ζητήματα που μας αφορούν όλους και όλες.
Απευθύνω έκκληση
έστω και τώρα να σεβαστούν τον θεσμό τον οποίο υπηρετούν και να σταματήσουν τον διασυρμό του.
Ζητώ από τη δημοτική αρχή
ως δημότης, να μου απαντήσει με αποδείξεις αν είναι αλήθεια ή ψέματα όσα έχω καταγγείλει μέχρι σήμερα.

Τα υπόλοιπα, είναι προφάσεις εν αμαρτίες…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

2 Απαντήσεις

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Μιχάλη τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι στη δημοκρατία υπάρχει το δικαίωμα του λόγου.

  Οταν τα παιδάκια του ΣΥΡΙΖΑ καίνε σπάνε και δερνουν είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα.
  Οταν εσύ τους κάνεις κριτική είσαι αντιδραστικό και ηθικός αυτουργός σε εμπρησμους!

  Οι άνθρωποι μας δουλεύουν. Αν αυτή τη δημοκρατία θέλει και ο τσιπρας….

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  ΣΥΡΙΖΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

  Που είσαι ΣΥΡΙΖΑ;;;;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.