Τι γίνεται στα ΚΔΑΠ;

Share

Τρία Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) διαθέτει ο Δήμος Αγίου Νικολάου. Μόνο που λειτουργούν με διαφορετική λογική.

Στα δύο από αυτά, ικανοποιήθηκαν όλες οι αιτήσεις που είχαν γίνει, παρά τον μεγάλο τους αριθμό. Στο τρίτο που βρίσκεται απέναντι από το Εθνικό στάδιο, κάλεσαν τους γονείς για να τους ενημερώσει ο κ. Θραψανιώτης ότι δεν θα πάρουν τα παιδιά τους!

Γιατί αυτή η διαφορετική συμπεριφορά; Γιατί και αυτό το ΚΔΑΠ δεν πήρε όλα τα παιδιά; Γιατί έστω δεν ενημέρωσαν τους γονείς να πάνε να κάνουν αιτήσεις στα άλλα, ώστε τουλάχιστον να υπάρχει ίση μεταχείριση;

Θα μπορούσαν να ανοίξουν μία λίστα για όλα και μετά να κάνουν την κατανομή των παιδιών. Θα ήταν δικαιότερο.

Βέβαια τα τέκνα Αντιδημάρχου, που θα έπρεπε να είχαν κάνει αίτηση σε αυτό το ΚΔΑΠ, έκαναν σε άλλο και τα πήραν… Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά υπάρχει ένα ζήτημα συνολικά.

Καλό είναι να επανεξετάσουν την στάση τους και να πάρουν και τα άλλα παιδιά. Υπάρχουν γονείς που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν ή να αφήσουν το παιδί τους κάπου.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.