Ανύπαρκτη η διαδικτυακή προβολή

Share

Ιστολόγιο πληροφορούμαι δια της γραφίδας του κ. Λεωνίδα Κλώντζα, ότι προτίθεται να δημιουργήσει σύντομα ο Δήμος Αγίου Νικολάου.

Φαίνεται ότι παρά την απαξιωτική αντιμετώπιση, τις ύβρεις, ακόμα και τις απειλές, το ιστολόγιο μου έχει αναταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα.

Καλοδεχούμενο και ελπίζω να είναι και ελεύθερο στις απόψεις των πολιτών. Επώνυμες και ανώνυμες, αρκεί να μην χρησιμοποιούνται υβριστικές και ακραίες εκφράσεις.

Αυτό που είχα ακούσει ήταν για ένα “portal” του Δήμου, το οποίο δεν έχει ακόμα λειτουργήσει, ενώ χωρίς καμία ενημέρωση και επικαιροποίηση παραμένει και το site του Δήμου (www.aghiosnikolaos.gr), ίσως γιατί τους ενοχλεί που το ξεκίνησε άλλη δημοτική αρχή(;). Σήμερα μάλιστα έψαχνα κάποιο υλικό για το Καλό Χωριό (στα Ελληνικά) και η παραπομπή του δεν λειτουργεί…

Προφανώς κατά τους δημοτικούς μας άρχοντες, προέχει η αντιμετώπιση του κινδύνου από τον “γνωστό χυδαιολόγο”1 και όχι η προβολή του τόπου μέσα από το διαδίκτυο, η οποία στην ουσία παραμένει ανύπαρκτη.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

6 Απαντήσεις

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  το link λειτουργεί http://www.aghiosnikolaos.gr/gr_index.htm?gr_kalo_chorio.htm~mainFrame
  τώρα οτι θέλει ενημέρωση και επικαιροποίηση αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

 2. Ο/Η Michalis Vasilakis λέει:

  Ας “πέσουν” και μερικά χρήματα. Θα πιάσουν τόπο…

 3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Απέχουμε τόσο λίγο αλλά είμαστε τόσο πίσω σε πολλά πράγματα. Το Ηράκλειο πάει να γίνει σιγά σιγά πόλη ανθρώπινη ,μία πόλη που ήταν σίγουρα η πιο άσχημη πόλη της Κρήτης (κακή αντιγραφή της Αθήνας) βλέπουμε ότι τώρα κάτι κινείται σε αυτή την πόλη. Και αυτό οφείλετε σε ένα δραστήριο δήμαρχο που πέρα την κομματική του προέλευση δείχνει να είναι δήμαρχος όλων των κατοίκων. Ακόμα και στην τεχνολογία αφού από το Μάρτιο οι κάτοικοι του Ηρακλείου απολαμβάνουν μία σύγχρονη ιστοσελίδα http://www.heraklion.gr (κατασκευή Πανεπιστήμιο Κρήτης) που επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στην πόλη ,να κάνουν αιτήσεις για διάφορα πιστοποιητικά και έγραφα π.χ. γεννήσεως ,φωτισμός. Και να ενημερώνονται μέσω sms όταν είναι έτοιμο το αίτημα τους. Η ζωή γίνεται πιο εύκολη ειδικά για νέους ανθρώπους που χειρίζονται την τεχνολογία και ο Άγιος Νικόλαος έχει ανάγκη να κρατήσει τα παιδιά του στο τόπος τους. Ας παραδειγματιστούμε με τα καλά των άλλων πόλεων και όχι μόνο με τα κακά.

 1. 9 Ιουνίου 2008

  […] Ανύπαρκτη η διαδικτυακή προβολή ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 18:27 | […]

 2. 13 Ιουνίου 2008

  […] Ανύπαρκτη η διαδικτυακή προβολή ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 20:55 | […]

 3. 21 Αυγούστου 2008

  […] Ανύπαρκτη η διαδικτυακή προβολή ↩ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.