Ο γνωστός χυδαιολόγος

Share

“Ο γνωστός χυδαιολόγος”… Ετσι με χαρακτήρισε σήμερα (Παρασκευή) στο ραδιόφωνο του “Λατώ 103,3” ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης. Ανάλογες εκφράσεις έχει χρησιμοποιήσει ξανά…

Η “πολιτεία του καθενός είναι γνωστή”, έχει πει αναφερόμενος στο πρόσωπο μου κατά το παρελθόν. Και η πολιτική, αλλά και η προσωπική, θα συμπλήρωνα. Ας μην προκαλεί λοιπόν γιατί το ραβδί έχει δύο άκρες. Και εγώ δεν έχω να φοβηθώ καμία από τις δύο.

Ο πολιτικός του καιροσκοπισμός, η τάση του να διαστρεβλώνει γεγονότα1, να συκοφαντεί και να διασύρει τον χαρακτηρίζουν.

Η πολιτική του στήριξη σε πρόσωπα του συνδυασμού του, που με υβρίζουν και με απειλούν2 3 είναι καταγεγραμμένη.

Η κάλυψη του σε έκνομες ενέργειες4 επίσης αποδεδειγμένη.

Καλό είναι να αφιππεύσει και να μάθει να σέβεται και να ακούει τους πολίτες. Η έπαρση και η αλαζονεία δεν τον ωφελούν. Αυτό που κάνω, είναι να παραθέτω γεγονότα. Γεγονότα που μπορεί να ενοχλούν, αλλά δεν ευθύνομαι για αυτά.

Αν τον ρωτήσει κανείς ποια είναι τα χυδαιολογήματα, δεν θα μπορέσει να απαντήσει. Γι’ αυτό δεν δέχεται ποτέ να κάνει παρέμβαση όταν είμαι στο ραδιόφωνο. Γι’ αυτό κρύβεται…

Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα Δήμαρχο που έχει σαν Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κάποιον που έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση;

Συγχαρητήρια για μία ακόμα φορά για το επίπεδο και τον πολιτικό πολιτισμό που και δια των επιλογών του εκφράζει ο κ. Κουνενάκης.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

4 Απαντήσεις

 1. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Μηχάλη άσε τους να λένε ότι θέλουν και μη τους δίνεις σημασία γιατί αφού τους κάνεις κριτική ενοχλούνται και λογικό είναι. Μπορεί καμιά φορά να είσαι σκληρός αλλά δεν βρίζεις κανενα και τα θέματα που βάζεις είναι σωστά.

  Καλά λες στο είπαν:
  “Το πρόβλημα με τους περισσότερους από μας, είναι ότι προτιμούμε να καταστραφούμε από την κολακεία, παρά να σωθούμε από την κριτική”.

  Ο δήμαρχος προτιμά την κολακεία παρά την κριτική. Συνέχισε τη πολύ καλή δουλειά που κάνεις.

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Το μεγαλύτερο λάθος των αγιονικολιωτών ήταν που κάναν δήμαρχο τον κουνενάκη.

 3. Ο/Η ΜaRi λέει:

  Μιχάλη καλημέρα, πολλά συγχαρητήρια….

  η αληθεια ειναι ότι έχω εντυπωσιαστεί από τον τρόπο που τα προσεγγίζεις τα αναλύεις και θεμελιώνεις τις θέσεις σου.. κάνεις πραγματικά και μεθολογικά πολύ αξιόλογη δουλειά,πληρως τεκμηριωμένη.

  Το περιεχομενο ειναι ευρύ ,που δεν επιτελεί μόνο ρόλο κριτικής αλλά και πηγή πληροφορίας,ειδικά για όσους στερούνται της καθημερινής τριβής και επικοινωνίας με όσα συμβαίνουν στον Άγιο…
  Τα τεκταινόμενα είναι «απίστευτα»,,,,
  Το δε ύφος είναι ειλικρινά μετριοπαθες, χωρίς προσωπικές εμπάθειες, σοβαρό,αντικειμενικό, πειθαρχημένο, λιτό και εκκεντρικό.

  ειναι απορίας άξιο πως μπορεί να χαρακτηρισθεί όσα έχουν δημοσιευθεί χυδαιολογία….
  Η μόνη λογική εξηγηση που μπορώ να δώσω σε τέτοιους χαρακτηρισμούς είναι ότι οι προοδευτικοί αριστεροί ανέκαθεν φλέρταραν εκλεκτικά και μονο με την απολυτότητα..
  καλη συνέχεια..

 1. 9 Ιουνίου 2008

  […] Ο γνωστός χυδαιολόγος ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 17:59 | […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.