Τα ίδια και χειρότερα

Share

Τι και αν επεσήμανα το γεγονός, ότι ξανά στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου, γίνεται χαμός από παράνομη είσοδο και στάθμευση οχημάτων;1 Αγιος Νικόλαος, Πεζόδρομος 28ης Οκτωβρίου, Παράνομη στάθμευση - 200901271622Δεν ιδρώνει το αυτί του αρμόδιου Αντιδημάρχου. Παρότι φαίνεται να διαθέτει περισσότερο χρόνο το απόγευμα, μάλλον δεν προλαβαίνει ή δεν νοιάζεται για την κατάσταση. Οσο βραδιάζει, τόσο πιο έντονο γίνεται και το πρόβλημα.
Οπως σωστά είδα και σε κάποια επιστολή στην τοπική μας εφημερίδα “Ανατολή”, μόνο στην πλατεία υπάρχει έλεγχος από τη Δημοτική Αστυνομία. Και ας γίνεται χαμός σε πολλά άλλα σημεία δίπλα στο κέντρο, δεν φαίνεται να υπάρχει βούληση.

Τα ίδια χάλια και με τον κανονισμό καθαριότητας, παρότι τώρα οι αρμοδιότητες βρίσκονται στα χέρια του ίδιου προσώπου. Ισως το νέο σύστημα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζεται πλέον στους επίμαχους τομείς, να μην το καταλαβαίνουμε εμείς οι πολίτες και το χάλι που βλέπουμε είναι αποκύημα της φαντασίας.
Το κακό είναι πως και ο φακός της μηχανής έχει το ίδιο πρόβλημα… Δείχνει ανύπαρκτα προβλήματα!

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.