Διαμαρτύρονται οι σπουδαστές

Share

Διαμαρτύρονται οι σπουδαστές του ΤΕΙ Αγίου Νικολάου για την κατάσταση που επικρατεί με τη συγκοινωνία. Αραίωσαν τα δρομολόγια, αυξήθηκε το εισιτήριο και η κάρτα, χρησιμοποιούν ακόμα και ΤΑΞΙ για τις μετακινήσεις τους.

Παράλληλα εκφράζουν τον προβληματισμό τους, για την μεταστέγαση της Τουριστικής Σχολής στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ. Λένε ότι πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα στέγης στην περίπτωση που χρειαστεί να έρθει και άλλο τμήμα ΤΕΙ.

Δεν ξέρω μια και μου μετέφεραν τα παραπάνω, ποια ακριβώς είναι η κατάσταση. Ομως το ότι σήμερα το πρωί θα κατέβουν στην πόλη για να διαμαρτυρηθούν, σημαίνει ότι τα προβλήματα τους είναι σοβαρά.

Αποψη μου είναι ότι θα έπρεπε πριν γίνει οτιδήποτε επηρεάζει τους σπουδαστές, να υπάρχει καταγραφή και της δικής τους θέσης. Είτε μας αρέσει, είτε όχι η πόλη μας δεν είναι στις προτεραιότητες των υποψηφίων. Ας μην δημιουργούνται καταστάσεις που ίσως οδηγήσουν κάποια στιγμή στην απαξίωση των σχολών.

Δεν είναι πιστεύω δύσκολο να υπάρχει και η συμμετοχή των σπουδαστών, στη λήψη αποφάσεων που τους αφορούν.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 1 Οκτωβρίου 2008

    […] Διαμαρτύρονται οι σπουδαστές ↩ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.