Να δοθεί στη ΔΕΠΑΜΑΝ

Share

Πάλι θα αναφερθώ στα λεχθέντα του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη. Είπε ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΤΑΔΑΝ, έκλεισε την “στρόφιγγα” και δεν θέλει να καλύπτει άλλες ανάγκες εκτός του αντικειμένου της ΔΕΤΑΔΑΝ.

Λογικό μου φαίνεται. Να επισημάνω όμως, ότι για παράδειγμα το πάρκινγκ στη μαρίνα Αγίου Νικολάου το εκμεταλεύεται η ΔΕΤΑΔΑΝ και όχι η μαρίνα, στην αρμοδιότητα της οποίας είναι.

Από την άλλη, η μαρίνα χρειάζεται αρκετές υποδομές, για τις οποίες έχει δεσμευτεί και από τις σχετικές συμφωνίες.

Τα έσοδα του πάρκινγκ, έφτασαν τις 153.000 ευρώ το 2007. Δίκαιο είναι τα έσοδα αυτά, να πηγαίνουν στο ταμείο της μαρίνας, δηλαδή της ΔΕΠΑΜΑΝ. Ετσι θα μπορέσει και με αυτά τα χρήματα, να χρηματοδοτήσει αναγκαία έργα. Για παράδειγμα, ένα μεγάλο πρόβλημα είναι οι σπασμένοι εσωτερικοί αγωγοί υδροδότησης, που έχουν σαν αποτέλεσμα μεγάλες ποσότητες νερού μέχρι σήμερα να καταλήγουν στη θάλασσα! (Την ίδια στιγμή, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΝ και μέλος του συμβουλίου της ΔΕΠΑΜΑΝ, κάνει εκκλήσεις στους πολίτες για το νερό).

Βέβαια που χρόνος για ώριμες σκέψεις. Εχουμε βλέπετε πρόβλημα με τον νεφροπαθή που έχει την καντίνα. Με αυτόν ασχολούμαστε. Αν δεν φύγει από εκεί, δεν θα προχωρήσει η μαρίνα. Οπως την γυναίκα του πρωτομάστορα στο γιοφύρι της Αρτας, κάποιου τη ζωή πρέπει να θυσιάσουμε…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. 11 Ιουλίου 2008

    […] Να δοθεί στη ΔΕΠΑΜΑΝ ↩ Συντάκτης: Michalis Vasilakis | Ωρα: 17:28 | […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.