Μια καρέκλα την ημέρα…

Share

Διαπιστώνω ότι η στήλη “Με καϊμάκι” του Νίκου Τραντά στην εφημερίδα “Ανατολή” είναι τελευταία αρκετά ενήμερη. Στο θέμα όμως “ότι βγήκε είδηση” με την ανακοίνωση του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικών Υπηρεσιών, μάλλον του διέφυγε.

Ηδη από την περασμένη Τετάρτη, με αφορμή άλλο θέμα, είχα αναφερθεί στον κ. Μανώλη Κλώντζα (τον μέχρι σήμερα αρμόδιο για τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου) και για την πρόθεση του Δημάρχου να τον αντικαταστήσει με τον νέο γραμματέα” του Δήμου1.

Μάλιστα, η άλλη κίνηση κατευνασμού  από τον Δήμαρχο, αφορά τον κ. Κλώντζα Μιχάλη, με την πρόθεση να τον τοποθετήσει Πρόεδρο στη ΔΕΤΑΔΑΝ.

Θυμόσαστε παλαιότερα που λέγανε ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα“; Το νέο ρητό του Δημάρχου θα είναι “Μια καρέκλα την ημέρα, τις αντιδράσεις κάνει πέρα”. Αν συνοδεύεται και από τις ανάλογες απολαβές, τότε ακόμα καλύτερα2.

Πιστεύω ότι κάτω από την αυξανόμενη κατακραυγή, θα αναγκαστεί να κάνει πίσω, όπως και με την αύξηση των τελών3 που ετοίμαζε.

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.