Οι ερασιτέχνες αλιείς θα πληρώσουν

Share

Τα μέλη του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Νικολάου, στην Γενική Συνέλευση της την Παρασκευή, εξέφρασαν την έντονη αντίδραση τους για το δυσβάστακτο και δυσανάλογο με την αξία των σκαφών τους κόστος ελλιμενισμού, μετά την αλλαγή του τιμολογίου.

Λογικό είναι… ποιος θα πληρώσει τους πειραματισμούς και τις αμαρτίες στην μαρίνα; Τώρα που θέλουν να προσλάβουν και νέο Γενικό Διευθυντή από το παράθυρο[1. Παράνομη πρόσληψη στη ΔΕΠΑΜΑΝ], θα είναι και αυξημένα τα έξοδα.
Μάλιστα, ήδη συστήνεται ως Γενικός Διευθυντής, χωρίς να του έχει γίνει καν πρόσληψη. Χωρίς καμία απόφαση θεσμικού οργάνου, με πλήρη περιφρόνηση στο Συμβούλιο της ΔΕΠΑΜΑΝ και το Δημοτικό Συμβούλιο, αποτελεί σκάνδαλο. Εντελώς παράνομα, λαμβάνει γνώση προσωπικών δεδομένων αλλά και άλλων στοιχείων της ΔΕΠΑΜΑΝ. Με τις πλάτες ποιου γίνεται αυτό; Γιατί ο Δήμαρχος σιωπά; Μήπως είναι ο ίδιος ο εντολέας;

Θα επαναλάβω, πως θεωρώ αναγκαίο κάθε πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, να παγώσει μέχρι να ολοκληρωθεί η συγχώνευση, ώστε (τότε) αν χρειαστεί να καλυφθούν μόνο οι πραγματικές ανάγκες. Εν τω μεταξύ, ο “Γενικός Διευθυντής” πρέπει να απομακρυνθεί…

Share

admin

Τις πληροφορίες για το πρόσωπο μου, τις έχω γράψει στην επιλογή του Ιστολογίου ("Για μένα")....

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Έτσι που τα γραφεις είναι. Θέλουνε να πληρώνουμε για να τα σκορπιζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.